Weisz Fanni először beszélt részletesen a válásáról
2021-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Weisz Fanni hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol nagy bejelentést tett: végre beadta a válókeresetet és elindul a válóper, ami pontot tesz Hajmásy Péterrel kötött házasságának végére.Bár már több mint egy éve szétmentek, a hivatalos procedúrát csak nemrég kezdték meg, s mostanra sikerült minden vitás kérdést lezárniuk az exével.

– Végre sikerült megállapodnunk. Beadtam a válópert, most itt utoljára elmondom, mert mindenki kíváncsi, mi hogy alakult. Vége ennek a szakasznak és hál' istennek, nézünk előre. (…) Nem volt egyszerű megállapodnunk, de sikerült. Amikor elköltöztem, már akkor el akartam válni, ez így indult, mire várjak? Az volt a lényeg, hogy sikerüljön megbeszélni. Egy éve külön élünk, el kell válnunk – osztotta meg hétfőn a reggeli műsor nézőivel a siket modell, aki örül, hogy végre lezárulhat ez a szakasz az életében.

Fanni egyébként valósággal kivirult Hajmásy Péterrel történt szakítása óta: kibékült édesanyjával, új párja van és tele van tervekkel, célokkal és boldog, hogy újra rengeteg időt tölthet édesanyjával és családjával.

 

Istenes László kérdésére a modell elmondta, ugyan boldog párjával, aki Nádai Anikó exe, de nem tervezi, hogy azonnal férjhez menjen, mert úgy érzi, van még ideje. Hamarosan megjelenik egy új könyve, ami a fiatalok számára mutat irányt a nagybetűs életben. Végezetül azt mondta, szégyelli magát emiatt, de 28 évesen végre megtudta, mi az a tisztelet.Forrás: Blikk