Távkapcsolatban él Cservenák Alexandra és Palik László
2021-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hosszú hónapok óta tart a viszony, amely megédesíti Palik László életét. Az Exatlon Hungary műsorvezetője a TV2 sportreality-jének második évadában feltűnt személyi edzővel, Cservenák Alexandrával jött össze.

 

Az ifjú hölgy, aki gyerekek táboroztatásával is foglalkozik, vonzó, dekoratív jelenség, ráadásul szereti is a kihívó fotókat, talán nem véletlen, hogy megakadt rajta Palik László szeme, bár a Blikk információi szerint csak a műsor után lángoltak fel köztük az érzelmek. Alexandra a legutóbbi évadban már a stáb tagjaként utazhatott a paradicsomi forgatási helyszínre, a Dominikai Köztársaságba.

– Bár időnként úgy tűnt, mintha másként tekintenének egymásra, akkor még a nagy nyilvánosság és a kollégák is úgy tudták, Palik László boldog házasságban él. Persze, azóta kiderült, hogy ez nem igaz, és ugyan a Marsi Anikóval való szakítása csak alig néhány hete derült ki, a házasságuk már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy a műsorvezető kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk egy korábbi stábtagtól, aki szerint a személyi edzőként dolgozó fiatal lány ugyan harminc évvel fiatalabb Lászlónál, olyan a személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

 

Alexandra saját bevallása szerint anno azért jelentkezett az Exatlonba, hogy ledöntse a fitneszedzőkkel kapcsolatos szereotípiákat, és bebizonyítsa, nincs előtte lehetetlen. Kitartását a játék során több alkalommal is megcsodálhatták a nézők, a Kihívók csapatának tagjaként profikat megszégyenítő akarattal küzdötte le az akadályokat. Emellett hatalmas szíve van, hiszen a fiatal lány – talán az öccse miatt is – több olyan projektben is dolgozik, amely fogyatékos gyerekekkel foglalkozik. Cservenák emelt fővel viselte, hogy a versenyből való kiesése után a járványügyi korlátozások miatt nem utazhatott haza a szeretett, de nagybeteg nagymamájához.

– Másfél éve diagnosztizáltak nála rákot, azóta folyamatosan küzdünk. Kicsi korom óta szoros a kapcsolatunk, éppen ezért nehéz szívvel hagytam ott, hiszen ő az én kis kabalám – árulta el a fitneszedző, aki elbúcsúzni még el tudott a szeretett asszonytól mielőtt meghalt.

Gyászának feldolgozásában Palik is segíthetett a lánynak, bő fél éve tartó kapcsolatukról a műsorvezető felesége, Marsi Anikó is értesült, azonban mindketten hallgatnak az egymáshoz fűződő érzelmeikről. Palik napok óta nem válaszol a Blikk kérdéseire, és Alexandra is szűkszavú volt, akárhányszor elérték, csak annyit mondott, nem alkalmas számára az időpont, mert éppen táboroztat.

– Nem egyszerű mostanában megoldani számukra, hogy találkozzanak, Alexandra ugyanis az elmúlt napokban Gyula mellett táboroztatott gyerekeket, egyébként meg Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni. Laci pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiúkkal tölteni, ráadásul lassan elkezdődnek az újabb Exatlon-szezon előkészületei, így lesz dolga azzal is – árulta el a Blikknek egy közeli ismerős.

 

A Blikknek korábban nyilatkozó pszichológus szerint az idő dönti majd el, hogy a kapcsolat mennyire lesz tartós.

– A válás utáni kapcsolatokat katalizátoroknak szoktuk nevezni, ami megnöveli a felek energiáját, jó kedvet és magabiztosságot ad. Ennek csak pozitív hozadéka van a válás utáni gyászidőszakban – mondta a Blikknek dr. Csehák Hajnalka pszichológus. – Ezek a kapcsolatok ritkább esetben lesznek tartósak, de mindenképpen fontos állomások a válás után.

Forrás: Blikk