Honnan tudhatod, hogy egy hazug partnerrel van dolgod?
2022-08-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A szerelem vak. Sajnos. Hányszor megesik, hogy az egekig magasztalunk egy olyan párt, akinek minden szava üres, hiszen az ígéreteket sosem követik valódi tettek. Mégsem vesszük mindezt észre, mert hinni akarunk benne, hogy most minden tökéletesen fog működni, és még egyszer már nem hibázhatunk.

Holott mindig vannak jelek, amelyek világosan megmutatják, hogy bizony a partnerünk nem őszinte hozzánk, és jobb lenne, ha még idejében kiadnánk az útját. Milyen jelekre kellene figyelned?

Bemutatkozás

A férfiak egy kapcsolat elején mindent bevetnek, hogy a legjobb fényben tüntessék fel magukat. Olyanok, mint egy jó értékesítő, meggyőznek, hogy velük jársz a legjobban. Megígérnek mindent, csak hogy a szíved elnyerjék, amelyek végül persze csak üres szavaknak bizonyulnak. Emlékezz vissza ezekre az ígéretekre, és ahogy egyre jobban megismeritek egymást ellenőrizd az állításait. Azt mondta, hogy imádja a családját, és minden szombaton meglátogatja a nagymamáját? Akkor ideje utánajárnod, hogy egyáltalán él-e még a nagymamája, és tényleg olyan közeli kapcsolatot ápolnak-e. Ha rájössz, hogy mindebből semmi sem igaz, akkor kezdhetsz gyanakodni a többi mondását illetően is.

Mindig van egy hihető indoka (és Te persze el is hiszed)

Ha már rajtakaptad párszor, hogy nem tartotta be a korábban tett ígéretét, akkor bizonyára szembesítetted is vele. De ilyenkor kerülnek elő azok a betonbiztos indokok, amelyek végül meggyőznek róla, hogy tévedsz, ő pedig csak a körülmények áldozata. Ezen a ponton érdemes még észbe kapnod. Az illúziók, amelybe ringatod magadat mind hamisak, Te pedig szépen egyre mélyebbre sétálsz a csapdájába.

Ez is érdekelhet! - Mit tegyél, ha úgy érzed, hogy a pasid csak kihasznál?

Nem teljesíti a kérésedet

Megígérte Neked, hogy elvisz vacsorázni szombat este arra a helyre, ahová régóta vágysz, de valami közbejön. Aztán újra megígéri, és megint le kell mondania. Ez pedig így megy heteken át. Hogy miért? Mert számára nem elég fontos, ahogyan sajnos Te sem vagy neki az. Hiába próbál meggyőzni az ellenkezőjéről, a tettei megmutatják a valódi gondolatait.

Mindenki megérdemel egy őszinte kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy nem vagy boldog, és sosem azt kapod tőle, amit vársz, mindig csak reménykedsz, akkor ideje, hogy Te lépj tovább. Ne vesztegess több időt felesleges várakozással, mert úgysem fog semmi sem megváltozni.