Horváth Éva végleg Balin telepszik le a családjával?
2022-08-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Éva és párja közel fél éve Balin élték a mindennapjaikat, ám az Indonéz sziget teljesen más életformát kíván meg, mint Magyarország, így olykor az itthoni lét is hiányzott az egykori szépségkirálynőnek.

 

Éva és családja nemrég hazaköltöztek a nyárra Baliról, ugyanis most ott hidegebb az időjárás, illetve szeretnének egy kicsit pihenni is.

– Egy ideje tudatosan készülünk a háttérben, ha nem is kommunikáltuk, de már minden ki volt építve ahhoz, hogy kiköltözzünk. Olyan életre szeretnénk berendezkedni, hogy mindkét helyen megtaláljuk saját boldogságunkat – kezdte a modell, majd azt is hozzátette, hogy nagyon hiányzott neki Magyarország.

Az élet teljesen más Balin, mint itthon. Sokkal kiegyensúlyozottabbak az emberek, ám van egy dolog, ami miatt még ők is sokat idegeskednek.

– Balin másfajta az élet, az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Egy valami stresszeli őket, de az nagyon: a forgalom! Mindent ráérősen csinálnak, de valamiért vezetéskor nagyon türelmetlenek. Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz. A munkamoráljuk teljesen más: ha szent ceremónia van, egyszerűen nem mennek dolgozni az emberek. Az pedig hetente háromszor is megtörténhet! Ilyenkor otthagynak csapot-papot, építkezést, mindent – mesélte, majd hozzátette: nagyon szerencsés, ugyanis a párja nélkül nem tudná ezt két gyermekkel végigcsinálni.

Évának még nem forrt ki a baráti köre Indonéziában, viszont a családjára bármikor és bármiben számíthat. Nemrég még a nagymamák is ellátogattak hozzájuk, így nem szenvednek semmiben sem hiányt.

– Nekem még nem alakult ki a baráti köröm! Az itthoni baráti közösségem általános és középiskola óta megvan, azokat a barátokat nem lehet pótolni Balin! Az indonézek szeretnek barátkozni, de számukra a család a legfontosabb. A nagyik kint voltak nálunk egy hónapig, vagányan bevállalták a húszórás „laza” utat – osztotta meg a HOT magazinnal Éva, aki örül, hogy a jövőben könnyebb lesz majd utaztatni a nagyszülőket.

Két kisfiú boldog édesanyja, nagyobbik gyermeke Kristóf pedig a kint töltött hónapok alatt egész jól belerázódott az angol nyelvbe, pedig még csak ötéves.

– Balin már ebben a korban kezdődik az iskola. Angolul már megtanult, sőt, ír és olvas is! Rengeteget fejlődött ez idő alatt, játékos formában tanulnak az angolszász módszer szerint. Imádja a kinti állatvilágot és a növényeket, focizik és úszik is – mondta lelkesen a modell.

Éva és párja a házválasztásnál azt is figyelemebe vették, hogy nagyobb legyen, így könnyen elférnek a vendégek az egzotikus otthonukban.

– Szándékosan nagyobb házat bérlünk, hogy bármikor vendégül láthassuk a családtagokat vagy barátokat. A másik szempont pedig a nemzetközi iskola közelsége Ubudban. Ide járnak Márton Adri fiai is – zárta le a beszélgetést az egykori műsorvezető.

Forrás: Blikk