Dúl a szerelem Csuti és barátnője között
2022-08-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csuti és barátnője már jó néhány hónapja egy párt alkotnak. Ginával rendkívül jó az összhang közöttük, így az is lehetséges, hogy a közeljövőben összeköltöznek. A vállalkozó teljesen kivirult, amióta újra rátalált a szerelem, a párja pedig most érzelmes sorokkal üzent neki arról, mennyire szereti őt.

 

Csutira a Kulcsár Edinával való szakításuk után ismét rátalált a szerelem, új párját április elején mutatta meg a nyilvánosság előtt. Ginával nagyon hamar megtalálták a közös hangot, már több közös utazáson is részt vettek az elmúlt hónapokban, ráadásul a gyermekeinek is bemutatta. Az üzletember szerint azonban még korainak érzi, hogy a kislányával és a kisfiával utazzanak el négyesben valahová, mivel nem tudja, ez hogyan csapódna le bennük.

A páros rengeteg jókívánságot és pozitív üzenetet kap, amióta elárulták, hogy összejöttek. Ginához napi szinten érkeznek a bókok a különféle posztjai alatt. Most a legújabb Instagram-bejegyzésében egy szerelmes fotót rakott ki a kedvesével, melyhez érzelmes sorokat csatolt, ezzel tudatva, mennyire odavan érte. A kép ide kattintva tekinthető meg. 

"Egy találkozás különleges tud lenni. Segíthet megismerni önmagunkat, különleges pillanatokat ajándékozhat, újfajta értelmet adhat az életünknek, egyszerűen segíthet élni. Nem kell várni rá, kutatni sem, amikor eljön az ideje, ott lesz. Ez történt velünk.' J.J. Stalter” – olvasható a fotó mellett.

Forrás: Blikk