Hollywood tesz a korkülönbségre
2021-07-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A napokban robbant a hír, hogy Sharon Stone új férfi oldalán találta meg a boldogságot, a szenzáció azonban ezúttal nem a szerelmesek csókcsatája, sokkal inkább a már-már bizarrnak mondható korkülönbség miatt járta be a világot.

A jelenleg 63 esztendős színésznő ugyanis egy 25 éves rapperrel, RMR-el kezdett el randizgatni, aki arra is rávette, hogy nyilvánosan bulizzanak Los Angeles szórakozóhelyein. Hollywoodban nem ők azonban az egyetlen eltérő korú pár, az álomgyárban egyáltalán nem téma a korkülönbség, összegyűjtöttük a legnagyobb visszhangot kiváltó sztárpárokat.

Madonna és Ahlamalik Williams

Két évvel ezelőtt Madonnának sikerült hasonló meglepetést okoznia, amikor kiderült, hogy 61 éves fejjel 25 éves háttértáncosával, Ahlamalik Williams-el folytat szerelmi viszonyt. Bár a fiú mindössze két évvel volt idősebb az énekesnő legidősebb gyermekénél, és kezdetben rengetegen tekintettek nevetség tárgyaként a különös románcra, a páros azóta is együtt van, sőt! Ahlamalik Madonnával tartott világkörüli túráján, mely alatt remekül összebarátkozott szerelme gyerekeivel.

Harrison Ford és Calista Flockhart

A témában Harrison Ford is hívta már fel magára a figyelmet, 2002-ben ugyanis óriási meglepetést okozott amikor kiderült, hogy a nála 22 évvel fiatalabb, Calista Flockhart-al alkot egy párt. Az idő azonban őket igazolta, 2010-ben összeházasodtak és azóta is remekül megértik egymást, elmondásuk szerint pedig a körkülönbség nem is igazán kerül szóba köztük.

Sokszor elfelejtem, hogy mennyivel idősebb nálam. Szeretem, ahogy kinéz reggel, amikor felkel. Nem jóképű, inkább aranyos. Mint egy kisfiú - nyilatkozta még kapcsolatuk elején Flockheart.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Hogy feledkezhetnénk meg Hollywood másik nagy szívtiprójáról, Michael Dougles-ről, aki a férfitársadalom egészének haragját vívta ki maga ellen, amikor 2000-ben feleségül vette Catherine Zeta-Jones-t. A színész még 1996-ban egy filmfesztiválon ismerte meg 25 évvel fiatalabb kolléganőjét, és bár azonnal próbálkozni kezdett nála, a szépség rendre kikosarazta. Kilenc hónappal később azonban megadta magát és azóta is rajongva szereti férjét, aki ugyan már 76 éves, de még mindig a legsármosabb sztárok egyike.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman és 13 évvel idősebb felesége még 1995-ben a Correlli című sorozat forgatásán találkozott először, az akkor még világsztárrá válás előtt álló Jackman pedig egy év randizás után, 1996-ban feleségül is vette Deborrát. A párt ennek ellenére a mai napig sokan támadják, bizonyos híresztelések szerint például csak azért vannak együtt, hogy így leplezzék homoszexualításukat, Hugh azonban sosem húzta fel magát ezen.

- Házasnak lenni Debbel olyan természetes, mint a lélegzetvétel. Nagyjából attól a pillanttól kezdve, hogy találkoztunk, tudtam, hogy a végzetünk az, hogy együtt legyünk - mondta korábban a színész.

Forrás: Blikk.hu