Hogyan randizik a 20 éves, és mi változik 30 felett?
2019-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Napjainkban a nők többsége a 30-as éveiben ér el karrierje csúcsára, és valósítja meg legfontosabb személyes céljait. Eközben viszont a 20-as éveik elmúlásával egyre inkább rettegnek a randizástól, hiszen már nem olyan fiatalok, szépek és üdék, mint korábban. Az sem könnyíti meg a helyzetüket, hogy családjuk, barátaik is egyre inkább sürgetik őket a párválasztásban.

Holott 30 éves korára már mindenki érettebb, tapasztaltabb, jobban megismeri önmagát, így azt is könnyebben fel tudja mérni, hogy milyen lenne az ideális társa.

Egyik életkorban sem könnyebb a randizás, inkább a hozzáállásunk változik. Cikkünkben most össze vetettük, hogy mi jellemző a 20-as, illetve a 30-as korosztályra, ha társkeresésről van szó.

  • 20 évesen engeded, hogy vigyen az ár, és mindenkivel randizol, mert így tudhatod meg, ki is való hozzád igazán.

  • 30 évesen már tisztában vagy vele, hogy mit akarsz, és nem valaki más álmait kergeted. Egyértelmű jeleket sugárzol kifelé arról, hogy mit vársz el, legyen az komoly kapcsolat, vagy futókaland és szórakozás, csak rajtad múlik.

Ezt is olvasd el! Emiatt a 8 dolog miatt kellene boldognak lenned akkor is, ha 30 évesen még szingli vagy

  • 20 évesen van időd és energiád randizni bárkivel.

  • 30 évesen a legnagyobb kincsed az énidőd, ezért jobban megválogatod, hogy kivel vagy hajlandó újra és újra találkozni. Ebben segít a sok, korábban megszerzett tapasztalatod is.

  • 20 évesen még nem feltétlenül egy hosszú távú kapcsolatra koncentrálsz, kisebb a nyomás, lazábban megy az ismerkedés.

  • 30 évesen viszont egyre inkább megállapodnál, családot alapítanál, ezért hajlamosabb vagy a stresszre a téma kapcsán.

  • 20 évesen fontosabbnak tartod a külsőségeket, és a ruhatáradat is úgy alakítod, hogy vonzó legyél mások számára.

  • 30 évesen már inkább önmagadnak öltözködsz, a saját kialakult stílusod, és ízlésed szerint. Nem arról van szó, hogy túl öreg lenne a tested, vagy ne vehetnél fel bármit. De elég okos és körültekintő vagy ahhoz, hogy ne tűnj olcsónak és egyéjszakás kalandnak.

  • 20 évesen többször randizol olyan emberekkel, akik hozzád hasonlóak. Sőt látszólag még csak nem is illetek össze egy-egy partnereddel.

  • 30 évesen ezzel szemben a számodra tökéletes személyt keresed. Sajnos ez visszaüthet, hiszen túlságosan megválogatod, hogy kivel randizol, ezzel pedig a saját esélyeidet csökkented. Ha ugyanis nagyon szigorúan kizársz minden olyan jelöltet az érdeklődési körödből, aki csak épphogy nem üti meg az elvárt szintedet, akkor lehet, hogy pont a nagy Őnek adsz kosarat, anélkül, hogy sejtenéd.

par