Hogyan mutasd meg neki, hogy tökéletes választás vagy számára?
2023-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Hogyan érd el, hogy egy férfi azt érezze, ő a világ legszerencsésebb pasija melletted? Csak olvass tovább, és tudd meg, hogy a kevesebb miért is több néha, ha arról van szó, hogy a legjobb formádat hozd a kiszemelted előtt!

Megismerted őt, és nagyon tetszik Neked? Szuper! Egy komoly kapcsolatot is el tudnál vele képzelni? Nagyon jó! Szóval akkor most apait-anyait be kell dobnod, hogy teljesen meghódítsd a szívét, igaz?

Nos, valójában nem. Az a legjobb dolog, hogy igazából semmi extrát nem szükséges tenned.

 

Nem az számít, mit teszel, hanem hogy ki vagy

Sokan beleesünk abba a hibába, amikor megismerkedünk egy remek férfival, hogy minden szóba jöhető módon próbáljuk megmutatni neki, milyen tökéletes választás lennénk számára. Sok dolgot megteszünk a kedvéért, néha még olyanokat is, amelyek ellentétesek a saját világunkkal.

De sosem fogsz tudni meggyőzni valakit arról, hogy szeressen beléd. Így legalábbis biztosan nem. Amit tehetsz, hogy elvezeted őt a felismerésig a szívén keresztül. Ehhez a női énedet és energiáidat kell használnod a férfias oldalad helyett. Csak legyél mellette a magad természetességében, élvezd a pillanatot és ezzel olyan energiákat sugárzol felé, amelytől ő férfi lehet. De ehhez meg kell tanulnod elfogadni azt, amit más ad Neked.

 

Egy tökéletes partner hagyja, hogy a másik adhasson neki

Nyitottnak kell lenned arra, hogy a szerelmét adhassa Neked. Egy férfi akkor köteleződik el egy nő mellett, amikor érzi, hogy a nő elfogadja az érzéseit, függetlenül attól, hogy a nő mennyit ad vissza ebből. Ha Te folyton elhalmozod mindennel (figyelemmel, ajándékokkal, programokkal), akkor azt fogja érezni, mintha az anyja, vagy a legjobb barátja lennél. De, ha olyan üzenetet sugárzol felé, hogy értékes embernek tartod saját magad, olyannak, akire érdemes az idejét, figyelmét, és persze a szerelmét rászánnia, akkor ő is másként viszonyul majd hozzád. Szóval próbáld visszafogni magad, és ne akard a saját igényeidet feláldozva, mindenáron bebizonyítani neki, hogy milyen nagyszerű választás lennél, csak, hogy jó pontokat szerezz nála. Inkább adj neki lehetőséget, és teret, hogy ő kezdeményezhessen.

 

Húzd meg a határokat, amelyeket neki is tiszteletben kell tartania

A férfiakban erős a versenyszellem, akik azokat a dolgokat értékelik leginkább, amelyekért meg kell küzdeniük. Ha túl könnyen elérhető leszel számára, akkor kétségbe fogja vonni az értékeidet.

Addig semmiképpen sem szabad elköteleződnöd egy férfi mellett, amíg ő meg nem adja számodra azt az exkluzív kapcsolatot, amit elvársz tőle. Helyette folytasd az ismerkedést, mert csak így lesz esélyed arra, hogy megkapd azt egy kapcsolatból, amire igazán vágysz.

Ha önmagadra koncentrálsz, és nyitott maradsz más, új ismeretségek lehetősége felé, akkor azt mutatod a külvilágnak, hogy egy értékes nő vagy, aki megérdemli a figyelmet, és akiért érdemes harcolni. Ettől a férfi versenybe akar majd szállni érted, még mielőtt más „lecsapna” Rád.
Ez is érdekelhet! - Miért ne írj le valakit örökre az első benyomásaid alapján?

 

A tökéletes választás mindig önmagát helyezi előtérbe

A legfontosabb dolog, amire emlékezned kell randizáskor, hogy ha szeretnéd elnyerni egy férfi figyelmét, és felkelteni a vonzalmát, akkor a saját boldogságodat kell előtérbe helyezned.

Például ha imádsz táncórákra járni minden pénteken, akkor ezt senki kedvéért nem szabad feladnod csak azért, mert attól félsz, hogyha nem érsz rá minden pillanatban, akkor esetleg nem fogod őt érdekelni. Épp ellenkezőleg. Add a tudtára, hogy van saját életed, és nem fogod az egészet a kukába dobni, csak mert ő feltűnt a színen.

Szóval, ha pont péntek este szeretne Veled találkozni, akkor mesélj neki az óráidról, és hogy azt nem szeretnéd lemondani, mert imádsz odajárni. De jó neked a csütörtök és a szombat is helyette. Ettől a férfi hidd el, nem fog eltántorodni, sőt, inkább átszervezi a saját programját, mert egy ilyen szenvedélyes nőt neki meg kell hódítania!

Hasonló bejegyzések