Hogyan fordítsd át a netes ismerkedést egy igazi kapcsolattá
2022-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az online társkeresés mára a mindennapjaink szerves részévé vált. Talán soha nem volt ennyire egyszerű új ismeretségeket szerezni, mint most. Szinte gombnyomásra szerelembe eshetsz, hiszen a szerelem első látásra itt is működik. De mit tehetsz azért, hogy egy ilyen új kapcsolat ne csak puszta fellángolás legyen? Hogyan mélyítheted el, és fordíthatod át komolyabbra a dolgokat?

Kommunikálj!

Ne egy két soros bemutatkozás, vagy egy agyonfilterezett fotó alapján ítélj meg egy idegent. Ahhoz, hogy két ember között igazi kötődés és valódi érzelmek alakulhassanak ki, fontos, hogy minél jobban megismerjék egymást. Ehhez tökéletes eszközöket biztosítanak az internetes csatornák, hiszen írásban is sok alapvető kérdést feltehettek egymásnak, így már kialakulhat bennetek egy előzetes kép a másikról.

Szervezz randit!

Az első személyes randevút nem érdemes sokáig halogatni, mert hiába illetek össze mindenben „papíron”, ha még sincs meg köztetek az a bizonyos szikra. Barátok még lehettek, de egy szerelemhez és egy komoly kapcsolathoz ennél több kell. Szükség van a vonzalom minden formájára. Néhány levélváltás után ne félj ezért igazi randira hívni őt, vagy elfogadni egy meghívást, mert ott dől el úgyis minden. Semmi értelme olyanra időt vesztegetni, akivel a végén úgysem lesz semmi. A hosszú üzenetváltások egy idő után kiüresednek, és szép lassan kifullad az ismeretség.

Mutasd a legjobb éned!

Különösen egy első találkozás alkalmával fontos, hogy jó benyomást kelts benne. Legyél kedves és természetes. Maradj nyitott és érdeklődő, éreztesd vele, hogy odafigyelsz rá, és kíváncsi vagy arra, amit mond. Ezzel elindulhat köztetek a kapcsolat olyan alap szintje, amely után könnyebben eldönthetitek, hogy van-e értelme folytatni, vagy inkább mindketten tovább keresgéltek.

Ez is érdekelhet! - Mit tehetsz, amikor rájössz, hogy a randipartnered nem az, akinek látszik?

Emeld a következő szintre!

Ha úgy érzed, hogy szívesen töltenél vele több időt, mert szimpatikusnak találtad, akkor add a tudtára. Nyíltan vállald fel előtte az érzéseidet iránta. Nem kell persze azonnal szerelmet vallanod, de mondd el neki, hogy kedveled, és örülnél, ha újra találkoznátok. Ha azt érzed rajta, hogy viszonozza az érzéseidet, akkor máris jó úton vagytok egy exkluzív és különleges párkapcsolat felé!