Mit tehetsz, amikor rájössz, hogy a randipartnered nem az, akinek látszik?
2022-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Szélhámosok sajnos az élet bármely területén felbukkanhatnak. Ők azok, akik kihasználva mások jóhiszeműségét és bizalmát, valami olyat hitetnek el, ami nem igaz. Ki gondolná, de a hűség és a bizalom az egyik legnagyobb értékké vált napjainkban.

Sajnos nem könnyű olyan partnert találni, akiben igazán hihetsz, és akit igazán szerethetsz. Épp ezért társkeresésnél sem árt az elővigyázatosság, bármennyire is megnehezíti a dolgokat a folyamatos kontrol, naívnak lenni és a saját kárunkon tanulni nem túl kifizetődő.

Miért érdemes elkerülnöd a csalókat?

Életünk során számtalan emberrel találkozunk, legtöbbjüket mégsem ismerjük meg igazán, így sokak valójában kétes személyisége rejtve marad előttünk. Ennek sajnos megvan az a veszélye, hogy sokkal könnyebben esünk a rossz szándék áldozatául, és különösen igaz ez a nők esetében. A szomorú igazság a szélhámosokkal kapcsolatban, hogy ők csak egyetlen dolgot akarnak. Megkapni a kiszemelt nőt. Ezért pedig bármit megtennének.

Miről ismerheted fel őket?

Egy kalandor, aki csak a hódításainak él, feltűnően lovagias. Jó szívűnek látszik és ártatlannak, a kedvedben jár, és a füledbe suttog minden olyan szép dolgot, amit hallani szeretnél. Pontosan tudja, hogyan manipuláljon a kedve szerint, észrevétlenül. Sajnos annyira jól játssza a szerepét, hogy már-már lehetetlen felismerni, ha egy férfi minden hátsó szándék nélkül, valóban komoly érzelmekkel közeledik feléd.

Bizonyára Te is körültekintő vagy, de nagyon könnyű elhinni a szép szavakat, főleg akkor, ha esetleg már hosszabb ideje keresed a párod. Ilyen esetben sem szabad azonban azonnal a karjaiba rohannod. Ne félj húzni az időt, és akár heteket várni az első közös éjszaka előtt. Ne legyél könnyű kaland, igenis harcoljon meg érted, és mutassa meg, hogy tényleg komolyan érdekled őt. Ha nem veszteget Rád ennyi energiát, akkor legalább időben kiderülnek a szándékai, ha viszont igen, akkor akár egy igazi kapcsolat is kialakulhat köztetek.

Ez is érdekelhet! - 5 hazugság, amit a megcsalók a leggyakrabban mondanak

Mit tegyél, ha feltehetően egy szélhámossal van dolgod?

Ha úgy tűnik számodra, hogy sajnos semmi jóra nem számíthatsz tőle. akkor a legelső és leggyorsabb választás ilyen esetben, hogy azonnal kirúgod az életedből. Tedd egyértelművé számára, hogy soha többé nem kereshet Téged, semmilyen csatornán, és felejtsen el örökre. Az is jó lecke lesz számára, ha mindezt világgá is kürtölöd, és elmeséled a dolgait az összes barátodnak, ezzel leleplezve a kétes üzelmeit és megmentve jó néhány másik nőt egy potenciális veszélyforrástól.