Hódi Pameláék új házban várják kislányuk érkezését
2021-03-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már minden készen áll Hódi Pamela (32) kislányának érkezésére. A modell második gyermeke tavasszal érkezik majd, így már nincs sok idő addig, hogy a büszke édesanya a kezében tarthassa a csöppséget. Addig viszont rengeteg munka van, Pamela és férje, Tóth Bence (31) nemrégiben költöztek egy Budapest közelében lévő településre, ahol régi álma teljesült a kismamának, hiszen végre kertes házban lakhatnak majd.

– Már jó pár hete kint lakunk, és hát a ház, amit építtettünk, sokkal jobb lett, mint amiről álmodtunk. A bútorok már megvannak, pár apróság maradt a végére, mint például a tapéták vagy a függöny kiválasztása, de már ez is megvan. Gőzerővel zajlanak a kerti munkák is, a pici érkezésére szeretnénk, ha minden készen lenne.

Pamela és Bence már korábban megrendelték a bútorokat a kislány szobájába, nemrég pedig közösen össze is szerelték a kiságyat, jobban mondva inkább a kicsi apukája, az üzletasszonynak ugyanis már akkora a pocakja, hogy nehéz számára az ilyen jellegű munka.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth-Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés

– Még a babaszoba nincs teljesen kész, de szépen alakul. Nagyon boldogok vagyunk most, ráadásul a testvérem és az édesanyám is a közelben laknak, hatalmas segítség ez nekünk, nagyon örülünk, hogy ide költöztünk.

Forrás: Blikk