Hódi Pamela stresszel a jövő miatt
2024-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hódi Pamelának felnőttként teljesen másként éli meg a farsangot, mint amikor még gyerek volt. Édesanyaként már sokkal stresszesebb és számára egyáltalán nem élvezetes ez az időszak.

"Míg vártam Bencére a dokinál elgondolkoztam azon, hogy én mennyire vártam gyerekkoromban a farsangot. Nekünk anya mindig saját gyártású jelmezt készített, nagyon menő voltam mindig a nővéremmel, sőt még nyertünk is a versenyeken" - kezdte Instagram-posztjában az elmélkedést, amit ide kattintva lehet megtekinteni. Pamela azt is elárulta, hogy miért nem került a szívéhez felnőttként közel a tavaszváró ünnepség.

"Viszont így anyukaként, bőven van min aggódnom. Sajnos egyáltalán nem élvezem erre a készülődést, jelmez beszerzést stb… pedig a lányok nagyon lelkesek, úgyhogy minden erőm összeszedem és toljuk" - fejtette ki jelenlegi hozzáállását az ünnephez.

Hódi Pamela nemrég azt is elárulta, hogy a közeljövőben tervezik-e a családjuk bővítését. A modell válasza erre egy egyértelmű nem volt, mivel tökéletesen meg vannak most férjével, Bencével és két kislányukkal, Natival és Evolettel.