Heteken belül érkezik Gianni Annoniék második gyermeke
2023-02-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gianni Annoni ott segít, ahol csak tud Debreczeni Zitának, felesége második várandóssága kapcsán, pár hét és megszületik második gyermekük.

Debreczeni Zita – a csodával határos módon – ismét várandós. Az egykori modell sokat küzdött azért, hogy az első gyermeke megfoganjon, számtalan sikertelen kezelés után született meg két évvel ezelőtt Gianfranco Máté. A szülők nagyon boldogok voltak, és hamar elhatározták, hogy szeretnének egy kistesót is. Zita szinte rögtön újra teherbe esett, ám tavaly márciusban elvetélt. Néhány hónappal később azonban ismét várandós lett, a baba pedig tavaszra várható.

Az étterem-tulajdonos Gianni Annoni a csütörtök reggeli Mokkában arról beszélt, hogy már nagyon várják a második babát, sőt első kisfiuk is érzi, hogy hamarosan bővül a család.

Azt is hozzátette, hogy csak úgy, mint első babájuknak, a másodiknak is adnak egy olasz és egy magyar nevet. Feleségének pedig ott segít, ahol tud, ugyanis Zita számára a második terhesség sokkal nehezebb az elsőnél.

- Most úgy van, hogy Zita egyre közelebb van, már csak öt hét van hátra. Nem egyszerű neki most, mindig mondja, hogy a gyerek oda fekszik, ahova nem kéne. A tüdején, a szervein, folyamatos mozgásban van, nagyon aktív - magyarázta Gianni.