Házasságuk titkáról vallott Ördög Nóra
2021-06-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ördög Nóra és Nánási Pál házassága a külvilág számára tökéletesnek tűnik, és a műsorvezető állítja: ez valóban így is van. A Vasárnapi Blikknek elárulták, hogy mi a titkuk, hogyan lehetnek több mint egy évtized után is boldogok. Ördögék vallják: kellenek a kettesben töltött napok és minden pillanatban keresni kell a romantikát!A tévés és a fotós egy-egy válással a hátuk mögött ismerkedtek meg. A kapcsolatukat anno sokan kritizálták, de a szerelmüket nem törte meg semmi, majd 2010-ben összeházasodtak. Akkor még nem tudták, hogy életük legnagyobb próbatétele még előttük áll. Oly sok könny és küzdelem után Mici születésével végre család lettek, amit nem sokkal később Vencel tett még tökéletesebbé. Ma már nem kérdés a Nánási család boldogsága, ám ezért keményen „megdolgozik” a házaspár.

– Úgy érzem, a mi házasságunk tökéletes, de ebben rengeteg meló van. Nem szeretném ezt elkiabálni, de mi ráéreztünk ennek az egyensúlyára. Amikor valamelyikünknek hiányérzete, valami baja van vagy csak fáradtabb, azt jól tudjuk egymásnak jelezni. Akkor azonnal vissza lehet pótolni az energiákat – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Ördög Nóra.

– Azt gondolom, mi már annyi mindenen túl vagyunk, hogy ezt egy életen át meg tudjuk majd oldani. Nem is lehetne másképp. Őszintén úgy érzem, egyszerűen nem tud olyan dolog történni, amin ne tudnánk együtt túllendülni.

 

A TV2 műsorvezetője hozzátette, sok munka van abban, hogy a párosuk olajozottan működjön. Mindig ügyelnek arra, hogy a romantika, a humor és a közös célok ne vesszenek el a kapcsolatukból.

– Közös utazások és programok is vannak. Mi mindenből tudunk romantikus pillanatot varázsolni, ha együtt elmegyünk egy bútorért vagy egy vacsorára, ahol egy séffel találkozunk – mondta Nóra, s hangsúlyozta, ezeken felül is kell időt szakítani arra, hogy kettesben legyenek.

– Van egy szabályom, amit most pont nem sikerült tartani, de majd visszarázódunk, hogy hetente egy este kell, amikor csak együtt vagyunk férj és feleségként. Kéthavonta el kell tudni szabadulni két éjszakára úgy, hogy akkor el is utazunk valahova, akár csak belföldön, de elszökjünk – árulta el a műsorvezető.

Forrás: Blikk