Házassági évfordulót ünnepelt Bruce Willis és felesége
2021-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Különleges nap volt vasárnap a holywoodi színész, Bruce Willis életében, ugyanis második feleségével, Emma Heminggel azt ünnepelhették, hogy tizenkét évvel ezelőtt hivatalosan is összekötötték életüket.

Tizenkét évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent Bruce Willis! A 66 éves hollywoodi filmsztár neje, Emma Heming nagy büszkeséggel számolt be rajongóinak az Instagram-oldalán arról, hogy bár a kapcsolatuk nem volt mindig teljesen felhőtlen, ma is dúl közöttük a szerelem. Házassági évfordulójuk alkalmából a 42 éves modell egy szívhez szóló poszttal is jelentkezett.

„El sem tudom mondani, mennyire szeretem ezt a pasit! Még akkor is, ha vannak olyan pillanatok, amikor legszívesebben kivinném a holdra, hogy aztán otthagyjam és egyedül jöjjek vissza. Ilyen 12 év házasság, nem igaz? Volt, hogy az egekig emeltük egymást, de mélypontokból is kijutott. De ő az én emberem. Nincs más, akinek szívesebben lennék a házastársa. Ő a családom, aki megajándékozott engem a családdal, amiről álmodtam, és még annál is többel, szívemből szeretem. Boldog 12. évfordulót, édesem” – írta a közösségi oldalán Emma Heming, aki két gyermeket szült Willisnek: Mabel már 8 éves, Evelyn pedig 6.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés


Bruce Willis felesége 1987-2000 között Demi Moore volt, akivel három lányuk született, Scout, Rumer és Tallulah.

Forrás: Blikk