Bella Thorne férjhez megy
2021-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A 23 éves színésznőt eljegyezte a párja. Az örömhírről Bella Thorne kedvese, Benjamin Mascolo adott hírt az Instagram-oldalán. Az olasz énekes három közös képet osztott meg Bellával, akinek a kezén ott ragyog az eljegyzési gyűrű.

„Igent mondott” – írta a fotók mellé a vőlegény, a People.com szerint pedig az Insta-storyjában azt is hozzátette, hogy Amerikában és Olaszországban is megtartják a ceremóniát.

Persze, Bella sem tartotta magában a boldogságát. A portál azt írja, a színésznő az Insta-storyjában mutatta meg a ragyogó gyémánt ékszert.

Az egykori Disney-sztár és az olasz énekes közel két éve alkot egy párt. 2019 júniusában érkezett a hír, hogy a biszexualitását korábban nyiltan vállaló híresség, miután szakított a barátnőjével, Tana Mongeau youtuberrel, ismét egy férfi oldalán találta meg a boldogságot.

Benjaminnal, akivel a mostani hír szerint hamarosan hivatalosan is összeköti az életét, először 2019 júniusának elején, az énekes Instagram-oldalán megosztott fotón láthatta a közönség a színésznőt, aki nem sokkal később maga is felvállalta új kapcsolatát a közösségi oldalán.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés


Amit a vőlegényről tudni kell:

Aki nem ismerné, Mascolo az olasz Modenából származik. Egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, próbálja úgy alakítani az életét, hogy fél évet a hazájában, fél évet pedig Los Angelesben töltsön. A járvány persze, egy időre elválasztotta a kedvesétől, Mascolo ugyanis a családjával Olaszországban maradt. Bellával az Instagramon tartották a kapcsolatot, a fanok live videókon keresztül követhették, ahogy egymással beszélgetnek – olvasható a Billboard oldalán.Mascolo két produkciót futtat: egyrészt Frederico Rossival tagja a Benji & Fede pop duónak, illetve szólóénekesként B3N néven alkot. Februárban California címmel jelentetett meg egy lemezt. 2020-ban elkezdett színészkedni is, az első filmje, amit Bella Thorne-nal készített, illetve Rómában forgatott Time Is Up címmel.A szerelmesek egyébként a kaliforniai Coachella fesztiválon futottak össze először.

„Rögtön tudtam, hogy ő az összes lánytól különbözik, akikkel korábban találkoztam” – nyilatkozta egy interjúban Mascolo, 2020 áprilisában pedig egy hosszú Insta-bejegyzésben részletesen is elmesélte, hogyan emlékszik vissza a mindent megváltoztató pillanatra:

„Egy évvel ezelőtt teljesen váratlanul, mint egy UFO, úgy landoltál az addig normálisnak mondható olasz popsztár-életembe és felforgattad a Coachella-hétvégére szánt borzalmas terveimet, ahogy a nyaramat is Ibizán és Mykonoson. Bizton állíthatom, kétség nem fér hozzá, ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt az életemben. Örökké hálás leszek, gyönyörű kis barátnőm, és áldom a pillanatot, amikor a félénkségemet legyőzve rád írtam, hogy találkozzunk”.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Benjamin Mascolo (@b3nm) által megosztott bejegyzés


Benjamin korábban őszintén vallott arról is, milyen sokat segített a párja abban, hogy a karrierjében és az életében nagyobb önbizalma legyen.

„A legszebb dolog, amit Bella tett értem, hogy neki köszönhetően jobban hiszek magamban... Rengeteg olyan dolog volt, amiről azt gondoltam, nem tudom megcsinálni, de ő megtanított rá, hogyan kell elindulni. A zenében és az életben is. Tőle kaptam azt az ajándékot, hogy higgyek magamban” – nyilatkozta a Vanity Fair Italia kisfilmjében.

Érdekesség még, hogy Mascolo nagy kedvence Ed Sheeran, akivel egy alkalommal interjút is készíthetett. Az olasz énekesnek ez volt a második sztárinterjúja, ezt megelőzően a Twenty One Pilots tagjaival beszélgetett, később pedig a Linkin Park zenészei is leültek vele egy körre. A brit popénekes eleget tett annak a kérésnek is, hogy aláírja Mascolo karját, aki azt mondta, az autogramot később felvarratja magára.Forrás: Blikk