Harsányi Levente és menyasszonya idén már nem házasodnak össze
2024-06-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Teljes mértékben kiegészíti egymást és remek csapatot alkot Harsányi Levente és a kedvese, Lara. A műsorvezető a Blikknek részletesen beszámolt arról, milyen terveik vannak a jövőre nézve, illetve hogyan telnek a mindennapjaik.

Harsányi Levente három méterrel a felhők felett jár, amióta másfél évvel ezelőtt megismerte az új kedvesét egy véletlenszerű vacsorameghívásnak köszönhetően. Obersovszky Lara teljesen levette a lábáról, olyannyira, hogy 2023-ban már térdre is ereszkedett előtte, majd megkérte a kezét. A gyönyörű tévés természetesen igent mondott, s azóta csak még erősebb a kapcsolatuk. Mind a magánéletben, mind a munkában támogatják egymást: így történt ez a rádiós új projektjénél is, ugyanis – mint kiderült – hamarosan könyvet ír és párkapcsolati képzést indít.

„Egy párterapeuta barátommal párkapcsolati könyvet írunk – a címe: Párkapcsolatok Bibliája –, amelyet előadásokkal is szemléltetünk. Szeptembertől járjuk majd az országot. Valós, megélt problémákra keresünk megoldást, illetve egy hónapos feleség- és férjképzést indítunk, aminek a végén hivatalos papírt kapnak a résztvevők. Rengeteg kapcsolat ezer sebből vérzik, alig ismerek olyan párt, akik őszintén boldogok lennének. Álszentség, becsapás, a kommunikáció hiánya, ezek mind-mind tönkretesznek egy kapcsolatot, de mi igyekszünk megoldást találni rájuk. Meghívunk ismert személyeket is az előadásokra, akik a saját tapasztalatokból okulva mesélnek majd” – lelkesedett Levente.

Az 54 éves édesapa hálás, amiért remekül működik a mozaikcsaládjuk, azért pedig különösen, hogy jó viszonyt ápol a kedvese előző kapcsolatából született lányával, amiként Lara is az ő gyermekeivel. A munkát és a magánéletet igyekeznek megfelelően elkülöníteni, s úgy tartja, mindent meg lehet oldani a megfelelő szervezéssel.

„Inkább vagyunk mozaikcsaládban boldogok, mint nem mozaikban boldogtalanok. Bevállaltuk, szóval csináljuk! Szerencsére nagyon jóban vannak a gyerekeink, meg mi is velük. Természetesen mindenhol adódnak problémák és kellemtelen helyzetek, de ezeket meg kell oldani, hiszen erről szól egy párkapcsolat” – jelentette ki határozottan a tévés.

A páros közös ingatlan nélkül is repes a boldogságtól: egyszer az egyiküknél, egyszer a másikuknál alszanak, és ez egy ideig még így is marad, amíg nem találják meg álmaik otthonát.

„Neki is van gyereke, nekem is, így nem egyszerű a helyzet, de úgy gondolom, teljesen mindegy, hol van az ember, ha szereti a másikat. Nincs kiemelt kerület Budapesten, ahova költöznénk, nem is számít, hová mennénk, csak együtt legyünk. Annyi biztos, hogy mindenképp itthon tervezünk, mert a gyermekeink mindennél fontosabbak számunkra” – hangsúlyozta a költözés kérdése kapcsán Levente.

A rádiós bevallotta, egyelőre nincs meg benne az a vágy, hogy újra édesapa legyen, de nem vetik el a közös gyermek gondolatát sem.

„Nem tettünk le semmiről, így a közös gyerekről sem. Másfél éve alkotunk egy párt, és vannak olyan pontok az életben, amelyeken szépen sorba megyünk végig, de nem sietünk el semmit. Ha majd megtörtént az összeköltözés, stabil háttérrel rendelkezünk, és minden klappol, akár jöhet a gyerek is. Nem vágyom másra, mint hogy boldog kapcsolatban legyek, és ez meg is van, a többi mellékes. Mindennek eljön a maga ideje, most igyekszünk minden pillanatot megélni, tökéletes a párkapcsolatunk" – mondta vidáman.

Az esküvő egyelőre várat magára, mert nem akarnak elkapkodni semmit, és ebben mindketten egyetértenek.

„Bármikor összeházasodhatunk a jövőben, de idén nincs tervben. Hova rohanjunk? Még semmi nincs előre megszervezve az esküvővel kapcsolatban, nem téma jelen helyzetben, ugyanis nem szeretnénk megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Ha a feleségemnek mondhatom Larát, akkor is boldog vagyok, ha a menyasszonyomnak, akkor is. Itt az a lényeg, hogy két ember szereti egymást, és ha eljön az idő, össze fognak házasodni” – jelentette ki a derűlátó vőlegény, aki rengeteget tanult a 20 évvel fiatalabb szerelmétől.

„Azért vagyunk, hogy egymást tanítsuk, én is őt, ő is engem. Lara nagyon sokat adott nekem, például az élethez való viszonyulásomat, az életigenlésemet is neki köszönhetem, hogy nevessünk, kacagjunk, ne agyaljak annyit a munkán. Ő világosított fel arról is, hogy a gyerekeimre se jut annyi idő a folytonos pörgés miatt, és megfogadtam a tanácsát, hogy legyek türelmesebb, illetve figyelmesebb. Pont ez a lényeg szerintem, hogy megéljük a pillanatokat” – mondta Levente, majd hozzáfűzte, már a közös, családi nyaralást tervezi: sátras utazásra indulnak és kempingeznek majd.