Harrison Ford elárulta a boldog és hosszú házasság titkát
2020-03-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harrison Ford (78) maratoni házasságának titkát sokan akarják megérteni, hiszen a hollywoodi sztár több mint 18 éve él együtt párjával, ebből tízet házasságban.

 

A sikeres színész szerint el kell felejteni a házassági tanácsadást vagy a párterápiát, mert meglehetősen egyszerű a tartós házasság titka - állította.

"Ne beszélj, bólogass!" - árulta el a színész, hogy sikerült eddig egymás mellett kitartaniuk feleségével, Calista Flockharttal (55).

Ford és felesége, Calista tizedik házassági évfordulója lassan közeleg, ám közel 18 éve vannak együtt, ami egy mérföldkő, mivel nem igazán lehet ilyennel találkozni Hollywoodban. Ford és Flockhart először a 2002-es Golden Globe-on találkoztak, majd nyolc évvel később házasodtak össze. Az Indiana Jones-film 5. folytatására készülő Fordnak négy gyermeke van két korábbi házasságból, Flockhartnak pedig egy örökbefogadott fia.

Bár egyesek nap mint nap szembesítik a párost 23 éves korkülönbségükkel, Flockhart a Closer Weekly legutóbbi, 2017-es interjújában mindenkit biztosított arról, hogy őket ez nem foglalkoztatja.

"Az igazság az, hogy időnként sokkal idősebbnek érzem magam, mint Harrison" - mondta a Closer Weeklynek a színésznő.

 

Forrás: Blikk