Hamarosan jön a baba Harcsa Veronikáéknál
2024-04-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harcsa Veronika január végén jelentette be egy gömbölyödő pocakos fotóval, hogy 41 évesen anyai örömök elé néz. Az énekesnő gondosan óvja a magánéletét, ezért eddig csak annyit lehetett róla tudni, hogy 2016-ban házasodtak össze a férjével, és az első közös gyermekük érkezik júniusban. Az énekesnő most egy jótékonysági fotóárverés kedvéért pózolt „űrdívaként” a kamera előtt nagy pocakkal, a képeken pedig jól látszik, hogy már hatalmas a pocakja, ami nem is csoda, hisz alig két hónap múlva már a karjaiban tarthatja a kisbabáját.

„Viccesebb megörökítését el sem tudtam volna képzelni életem eme csodás időszakának” – írta a fotók mellé az énekesnő, akinek rengetegen gratuláltak, milyen gyönyörű kismama.

Harcsa Veronika számos műfajban és a nemzetközi színtéren is kipróbálta már magát énekesnőként és dalszerzőként. Jelenleg leginkább Gyémánt Bálint gitárossal duóban láthatják a rajongói a színpadon mind Magyarországon, mind Európa-szerte, hiszen rendszeresen turnéznak. A 41 éves előadó eddig huszonöt ország fesztiváljain és klubjaiban lépett fel, és olyan sikeres művészekkel dolgozott együtt, mint Erik Truffaz, Enrico Pieranunzi, Kris Defoort vagy Nicola Conte.