Keanu Reeves rejtegette a szerelmét
2024-04-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Amikor Keanu Reeves 2019-ben egy ismeretlen nő kezét fogva lépett a vörös szőnyegre, a rajongók felbolydultak. Kiderült, hogy párja Alexandra Grant művésznő, aki évek óta dolgozik együtt a színésszel, és évek óta randizik is vele. A hírességek románcát, persze mindig nagy figyelem kíséri, de Reeves esetében indokoltabb volt a felzúdulás, a színész ugyanis több mint két évtizede, párja, Jennifer Syme 2001-es halála óta nem pózolt nővel a vörös szőnyegen.

Az 59 éves Keanu Reeves és az 50 éves Alexandra Grant tökéletes párosnak tűnnek, és ezt egy közeli barátjuk is megerősítette.

– Ez a legboldogabb és legpozitívabb kapcsolat, amely Keanunak eddig megadatott – mondta a neve elhallgatását kérő forrás.

– Csodálatos, törődő és vicces is egyben. Megvan a saját élete és karrierje, de emellett nagyon támogató is Keanuval. Amikor valahol távol forgat, mindig vele tart, de ha az otthonuk közelében van a forgatás, akkor is rendszeresen meglátogatja a helyszínen – tette hozzá az informátor. hozzátéve, hogy Grantet mindenki elfogadta a színész közeli ismerősei közül. - Mindenki imádja és gyakran hívnak át barátokat vacsorára magukhoz. Keanu nagyon boldog mellette – tette hozzá az ismerős.

Reeves és Grant sokáig nem mutatkozott együtt nyilvánosság előtt, pedig már 2011-ben együtt dolgoztak. Alexandra készítette ugyanis az illusztrációkat a színész Óda a boldogsághoz című könyvéhez. Munka közben mély barátság szövődött közöttük, ami később szerelemmé alakult át. Grant egyik barátnője, Jennifer Tilly a Page Six oldalnak még korábban azt nyilatkozta, hogy Reeves és Grant szerelme évekkel korábban szövődött, mint azt a rajongók gondolták.

– Úgy bő másfél éve Alexandra egyszer csak azt mondta, Keanu Reeves a barátom. Én meg erre csak annyit tudtam ismételgetni: „Várj, mi? Várj, mi?” – mesélte nevetve 2020 elején Grant barátnője.

A keresett képzőművész tavaly a People magazinnak adott interjúban elmondta, különösen szerencsésnek érzi magát, amiért akkor szeretett bele Keanuba, amikor a saját karrierjét már bőven felépítette, amitől magabiztosnak érzi magát nemcsak a vörös szőnyegen, hanem otthon a négy fal között kettesben is.

– Azt szeretem Keanuban és a kapcsolatunkban, hogy folyamatosan ösztönözzük egymást arra, hogy új dolgokat érjünk el az életünkben. Olyan inspiráló látni, hogy mindig friss megoldásokat keres – fogalmazta meg Alexandra, hozzátéve, hogy Keanu lenyűgözi. - Nagyon kreatív, kedves, és rendkívül keményen dolgozik – mondta kedveséről.