Hailey Baldwin és Justin Bieber tényleg összeházasodtak
2018-09-25  /  Szerző:   /   Szerelem Az utóbbi napok egyik legnagyobb szenzációja az volt, hogy egyesek látták és hallották is Justin Biebert és Hailey Baldwint bemenni az egyik New York-i törvényszékre, megkapni a házassági engedélyt és ott helyben össze is házasodni!Persze, semmit sem vehetünk készpénznek, ameddig egyikőjük meg nem erősíti a hírt, de eljegyzésük hivatalos bejelentésére is csak pár napot kellett várni, miután a fél világ már tudta, hogy valóban megtörtént.

Alec Baldwin és felesége a 70. Emmy gálán elmondták az igazságot Haileyről és Justinról:Úgy tűnik, ezt is kipipálhatjuk, ugyanis az Emmy gálán Hailey nagybátyja, Alec Baldwin elmondta az igazságot: „Igen, összeházasodtak, de nem tudom mi a sztori. Mert néha szoktunk sms-ezni Haileyvel, egyszer találkoztunk is a fiúval. De ha összeházasodsz, akkor csak úgy fog működni, ha tényleg együtt vagytok”.

Nos ez utóbbival biztos nem lesz probléma, hiszen a friss házasokat Londonban kapták lencsevégre a St. James parkban, ahol épp csak levegőért jöttek ki egymás szájából.Teljesen egyértelmű, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin miért nem tették tiszteletüket az Emmy gálán, mondjuk ez nem is éppen egy nekik szóló gála volt, de a szervezők biztosan nem utasították volna el őket, ha ott szerettek volna lenni. Mindenesetre mindazzal a nagy médiafigyelemmel és felhajtással, ami épp körülöttük zajlik, nem csodáljuk, hogy inkább Európába menekültek.Ja, és ha esetleg kiváncsi lettél volna rá, Hailey Baldwin ujján még mindig nem látni gyűrűt az óriási eljegyzési gyűrűjén kívül, de Biebernek sem!Forrás: Glamouronline