Ha félsz a magánytól, akkor ezt most el kell olvasnod!
2019-06-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az egyedüllét, és a magány nem betegség, mégis sokan rettegünk tőle. Inkább kitartunk egy boldogtalan kapcsolat mellett, csak, hogy ne maradjunk pár nélkül. Pedig a szingli életnek is vannak pozitív oldalai, amelyekről jó, ha Te is tudsz. Társ nélkül is élhetsz teljes, és kiegyensúlyozott életet, ráadásul egy boldog emberre hamarabb rátalál a szerelem is.

Cikkünkben összegyűjtöttük az egyedüllét 13 pozitívumát, amelyektől Neked is egyből jobb kedved lesz.

1. Használd ki az időt, és ismerd meg jobban önmagad

Sokan azért kezdenek bele egy kapcsolatba, hogy elmeneküljenek önmaguk elől. Ha mással vagy, akkor rá koncentrálsz, és nem kell foglalkoznod a saját lelkeddel. Pedig ez lenne az első és legfontosabb, hogy átgondold, és tisztán lásd, hogy igazán mit is szeretnél.

2. Tanuld meg szeretni Önmagadat

Fantasztikus, és egyedi ember vagy. Tökéletes a magad módján. Teljesen rendben van, ha otthon töltöd egyedül a szombat estét, a kedvenc sorozatoddal. Ahhoz, hogy jól érezd magad nem feltétlenül szükséges más társasága.

3. Úgy szeresd Magad, ahogy szeretnéd, hogy a leendő párod is szeressen

Ahhoz, hogy egy másik ember tisztelettel legyen irántad, és jól bánjon Veled, ahhoz az kell, hogy először is Te így viselkedj magaddal.

4. Arra összpontosíts, amid van, és ne arra, amid nincs

Soha ne azzal foglalkozz, amit hiányolsz életedből. Gyűjtsd össze, hogy mi az, amit már elértél, amiben jó vagy, ami a Tiéd, és légy érte hálás. A jó hozzáállás pozitív változásokat hoz.

5. Végre foglalkozhatsz a saját álmaiddal

Az igazi boldogság csak belülről fakadhat. Ha sikerül közelebb kerülnöd a saját lelkedhez, és elfogadod magadat olyannak, aki vagy, akkor képes leszel egyedül is kiegyensúlyozott, harmonikus életet élni. Ez a legjobb időszak arra, hogy csak a saját álmaidra koncentrálj.

6. Változz olyanná, akivel Te is randizni szeretnél

Folyamatos önfejlesztéssel hozd ki magadból a legjobbat. Akivel mindenki szívesen randizna. Legyél olyan társaság, akivel Te is jól éreznéd magad.

Ezt is olvasd el! Hogyan keress párt online?

7. Foglalkozz azzal, ami boldoggá tesz

Szeretsz futni? Akkor csatlakozz egy futócsoporthoz. Minél több olyan tevékenységet űzöl, és minél többször, annál inkább feltölt pozitív energiával. Ha pedig jól érzed magad a bőrödben, akkor a magány érzése is el fog kerülni.

8. Ne fuss senki után

De még csak ne is gondolj rá. Aki után ugyanis futni kell, és üldözni, az nem akar Téged. És ha ő nem akar Téged, akkor Neked miért kellene ő. Fogadd el, ez az ő döntése, és lépj tovább.

9. Rengeteg jó ember él a Földön

Szakítás után hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy nem fogunk még egy rendes embert találni magunk mellé, mert minden normális nő, vagy férfi már foglalt. De álljunk csak meg. Te sem vagy foglalt! Nem igaz? A leendő párod is ott vár valahol, csak meg kell keresned.

10. A lehetőségek határtalanok

Egy magányos szív mindig a jövő kiszámíthatatlanságától fél legjobban. Senki nem szereti a bizonytalanságot. Pedig pont azért jó, hogy nem látjuk előre a jövőt, mert így rengeteg lehetőség áll nyitva előttünk.

11. Ha egyedül érzed magad, akkor segíts másokon

Szakítás után sokszor érezzük az életünket üresnek, és magányosnak. Ilyenkor jót tehet a lelkünknek, ha törődünk másokkal, és segítséget nyújtunk rászorulóknak. Jó érzés másokon segíteni, ráadásul ez az önzetlen tevékenység rávezet arra, hogy vannak nálad elesettebbek is, és valójába nagyon is szerencsés vagy.

12. Semmi nem tart örökké

A szingliség sem. Mindegy, hogy mióta vagy egyedül, akár pár nappal a szakítás után is érezheted úgy, hogy sosem fogsz mást találni. Ne engedd, hogy ez a félelem elhatalmasodjon rajtad, mert az élet megy tovább, pár hét múlva már mindent más szemmel fogsz látni, és hidd el, bármi lehetséges.

13. Légy türelmes

A legfőbb szabály. Nem véletlenül mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít. Idő kell ahhoz, hogy jobban megismerd magad, idő kell ahhoz, hogy megfogalmazd, mit szeretnél az életedtől, és idő kell ahhoz is, hogy rátalálj arra a társra, akivel megvalósíthatod az álmaidat. Csak várj türelmesen.

lany