G.w.M megszólalt a rejtélyes betegségéről
2023-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina férje súlyos depressziótól, valamint fül-orr-gégészeti problémáktól szenved. A rappert nemrégiben kórházba szállították a betegsége miatt.

Edina az új, fizetős csatornáján részletesen beszámolt az elmúlt időszak nehéz eseményeiről. Elárulta, hogy igencsak megijesztette őt G.w.M rosszulléte, a rapper ugyanis erős szédüléssel küzdött, és össze is esett. Elmondása szerint Márk napokig kórházban feküdt, ám még a teljes gyógyulás előtt elhagyta az intézményt, hogy részt vehessen egy családi eseményen. Ezzel azonban nemcsak saját magát, de a családját is veszélynek tette ki.

"Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt. Én azt gondolom, hogy egy elég komoly út előzte ezt meg. Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt" - árulta el az egykori szépségkirálynő, majd a rapper is megszólalt az esettel kapcsolatban.

G.w.M az Instagram-oldalán üzent; elmondta, hogy hamarosan visszatér.

"Rengetegen írtatok a napokban. Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)... Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta, szóval, ha érkezni fogok, mind zeneileg, mind személyesebb dolgokkal (könyv, stb.), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami. Szeretlek titeket! Hamarosan visszatér a King Kongotok!" - írta.