Rákóczi Feri családi drámájáról vallott
2023-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszintén beszélt a fiatalkori botlásairól Rákóczi Feri. A rádiós Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában árulta el, hogy mostani kedvesének, Vajda Judithnak köszönheti azt, hogy sok tekintetben változott az évek során.

Korábban ugyanis a saját bevallása szerint éretlenül kezelte a párkapcsolatait, akadt olyan is, amit méltatlan módon zárt le.

– Amit most látsz rajtam, nagyon komoly meló és nagyon hosszú évek munkája, és leginkább egy Vajda Judith nevű, jelenlegi élettársamnak köszönhető, hogy ezt belőlem kihozta. A párkapcsolataimban mindig nagyon zárkózott voltam. Csomó baromságot követtem el az előző kapcsolataimban, például úgy mentem el, hogy becsaptam egy ajtót szó nélkül, mert azt gondoltam, ennek itt a vége. Egy hétéves kapcsolat volt, amit így zártam le – mondta el a műsorban Rákóczi.

A rádiós szerint ennek az az oka, hogy az ő családjában nem volt kommunikáció, a szülei beszélgettek egymással, de ő és a testvére gyerekként kevés dologba voltak beavatva, nem beszélték át közösen a családi döntéseket.

A saját családjában Rákóczi ragaszkodik ahhoz, hogy a saját gyermekei esetében ne kövesse el ezt a hibát. Élete tragédiájának tartja ugyanakkor, hogy emiatt a kommunikációs kátyú miatt sok konfliktust nem tudott megbeszélni, feloldani a már elhunyt édesapjával.

Nem nagyon voltak beszélgetések, nekem egy másik apa hiányzott. Ma már tudom hova tenni az öreget, és nagyon hálás vagyok, hogy mindent megteremtett nekünk. De nagyon hiányoznak olyan élmények, amiknek soknak kellene lennie egy apa-fia kapcsolatban. Egy vagy két kezemen meg tudom számolni, hány ilyen volt

– fogalmazott, hozzátéve, hogy a bűntudat a mai napig megvan benne.

Talán én simítottam el a saját lelkemben, de amikor egy haldoklónak az utolsó óráiban a fülébe súgsz valamit, az már csak neked mentség.