Gregor Bernadett élvezi a szinglik életét
2019-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A színésznő nehéz éveket tudhat maga mögött, négy házasságon van túl, két gyerekét szinte egyedül nevelte fel. De nem panaszkodik, jól megvan egyedül is.

Gregor Bernadett

Bár a színésznő azt gondolja magáról, jó természetű és igazán könnyű vele kijönni, egyelőre nem érzi magát késznek egy új kapcsolatra. Élvezi azt a szabadságot, hogy az élete az ő irányítása alatt van, azaz nem kell kompromisszumokat kötnie senkivel.

„Ma már én döntöm el, szeretném vagy nem szeretném, ki az, akit beengedek az életembe, és ki az akit nem. Mindentől és mindenkitől függetlennek lenni, számomra ez olyan szabadságot, önbizalmat és önbecsülést ad, amit még soha nem éreztem.”

Gregor Bernadett

Régen mindent megtett, hogy családban érezze magát, de ma már rájött: két gyereke, a 24 éves Bence és a 13 éves Álmos jelenti számára a családot, nincs szükségük másokra. Persze, ez nem zárja ki, hogy ismét beköszöntsön az életébe a szerelem, de addig köszöni szépen jól elboldogul egyedül, ahogyan eddig is tette.

Forrás: Blikk