Görgényi Fruzsina újra keresi a szerelmet
2021-07-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A képernyőn már valóra vált Görgényi Fruzsina álma, a színésznő a magánéletében azonban még vár a boldogságra.

A Barátok közt sztárja varázslatos esküvővel búcsúzott a 23 éves sorozattól, a való életben azonban még nem élte át ezt a különleges pillanatot - ám a Blikknek bevallotta, szeretné. Rajta ráadásul nem múlik, Fruzsina nyitott arra, hogy több mint fél évvel azután, hogy véget ért több éves kapcsolata, újra szerelmes legyen. Sőt, a színésznő azt is tudja, milyen társra vágyik.

– Egy igazi férfit keresek a klasszikus, konzervatív értelemben. Nem akarok egy gyereket, legalábbis nem ebben a formában – nevetett Fruzsina, aki azt is tudja, hogyan nem akar ismerkedni.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés


– Nem hiszek abban, hogy szórakozóhelyen ismerkedek meg valakivel, de az online alkalmazások, társkeresők sem az én világom. Úgy érzem, inkább egy közös munka kapcsán vagy barátok segítségével ismerem majd meg a szerelmemet – jelentette ki a színésznő, aki úgy érzi, az elmúlt hónapok rossz hírei után megérdemelné a boldogságot.

- Rám járt a rúd az utóbbi időben. Szeretnék szerelmes lenni és jó lenne, ha munka frontján is sikerülne összeszednem magam. Hiszem, hogy az egyik képes magával hozni a másikat, a szerelem okozta boldogság és energia segíthet hogy az ember sikeresebb legyen az élet többi területén is – magyarázta Görgényi Fruzsina.

Forrás: Blikk