Gombos Edina és férje végleg Amerikában tervezik a jövőjüket
2021-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét Gombos Edina és családja. A TV2 egykori sztárja férjével, a kubai származású Alberto Costafredával és gyermekeikkel, Mirandával és Matteóval hat éve fordítottak hátat Magyarországnak, majd vágtak bele egy új kalandba, a Blikk pedig megtudta: néhány hónapja már saját fedél is van a fejük felett, 100 millió forintért vettek ugyanis házat Miami közelében.

Az utóbbi hónapokban igazán felgyorsultak az események: a házaspár az ingatlanvásárlás mellett megkapta az állampolgárságot, illetve céget is alapított a tengerentúlon, amely dolgok mind arra engednek következtetni, hogy nincs visszaút: Gombos Edináék végleg Amerikában tervezik a jövőjüket.

A Magyarországról való elköltözés okairól sokáig nem lehetett mindent tudni, a műsorvezető csak négy évvel a kiköltözés után beszélt először a családi életüket és kalandjaikat bemutató Itt van Amerika nevű YouTube-csatornájukon.

„Huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem" – magyarázta akkor Gombos Edina, akinek az is fontos volt, hogy kubai férje és a közös gyermekeik jobban megismerhessék édesapjuk családját és kultúráját is. Mivel Floridában rengeteg kubai bevándorló és a spanyol is szinte állami nyelv az államban, sokkal jobban otthon érezheti magát mindenki.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gombos Edina (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés


Gombos Edináék a Blikk információi szerint nemrég egy százmillió forintot érő tóparti otthont vettek a világ pillangófővárosában, a floridai Coconut Creek egyik sorompóval elzárt elit lakóparkjában.

A Blikk megkereste a volt műsorvezetőt is, aki megerősítette a vásárlás tényét, valamint azt is elárulta, miért itt vettek házat.

„Olyan helyet kerestünk, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, mint mi vagyunk, és jók az iskolái. Persze, az is ide vonzott bennünket, hogy két nagyváros, Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális” – írta a Blikknek Edina, aki férjével együtt tavaly novemberben megkapta az amerikai állampolgárságot. Edina férje emellett májusban jegyeztette be a Dunáról elnevezett cégét. A vállalkozásban – amelyben Edina fele részben tulajdonos – Alberto bankoknak, intézményeknek hoz létre informatikai rendszereket.

Forrás: Blikk