Szegedi Fecsó megszólalt a párjával való szakításáról
2021-06-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb ismert pár kapcsolata hever romokban! Mint írtuk, Szegedi Fecsó és barátnője, Bea, szakítottak. Mégpedig elég viharosan és hirtelen.

Sokáig úgy tűnt, miután elvált Vasvári Vivientől, Szegedi Fecsó újra komoly párkapcsolatba lépett. A jelek szerint kedvesével, Beával mégsem volt felhőtlen a viszony. Egy darabig minden idillinek tűnt: rengeteg közös fotó a közösségi oldalakon, utazások, szerelmes pillanatok. A képek alapján lubickolt a boldogságban új kedvesével Fecsó. A pár rendszeresen osztott meg romantikusabbnál romantikusabb képeket, ám a szemfüles követők kiszúrhatták, hogy Bea oldaláról nemrég eltűntek ezek a bejegyzések. Sőt, a modell úgy döntött, nem titkolózik a követői előtt, hanem nyíltan kitálal: szakított Fecsóval, mivel óriásit csalódott benne.

Instagram-sztoriban írta ki:

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin” – fogalmazott Bea a 24 órán át látható Instagram-posztjában, amelyre több követője azonnal válaszolt: sokan próbálták vigasztalni és támasz nyújtani neki. Ám volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy volt párja vele csalta meg, s akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy „heti rendszerességgel intézett lányokat” Fecsónak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bea0827 által megosztott bejegyzés


Bea a Blikknek azt mondta, mindennap beszéltek, sőt, Barcelona után – ahol Fecsó volt a barátaival –, amíg Bea a Blikk-kel volt a szurkolói teraszon a magyar–francia Eb-mérkőzés alatt, a lány állítása szerint még együtt voltak.

Közben a Blikk elérte Szegedi Fecsót is, aki a történtekről így mesélt:

– Az igazság az, hogy egy hete megmondtam neki, hogy az érzés nekem elmúlt, és legyünk külön. A fotó, amin csajokkal beszélgetek, egy tegnapi fotó volt, amikor én már lezártam az egészet. Az, hogy megcsaltam, hazugság, és a legszomorúbb az, hogy ilyen szánalmas emberek ilyeneket mondanak. Ha megcsaltam volna, bevallanám, de nem csaltam meg – mondta Fecsó, a – most már csak volt – barátnője Instagram-oldalán kommentelőkre célozva. – Bevallottam azt is, hogy a Vivit megcsaltam, ezt is bevallanám – mondta határozottan Fecsó.

– Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek, ha én más nővel akartam volna lenni, akkor más nővel vagyok. Miért csaltam volna meg? Én szerettem, jól éreztem magam vele. Nem akarom részletezni, de egyszerűen kiábrándultam az utóbbi időben, elment az érzés, ez rá a legjobb kifejezés, ezt meg is mondtam neki kerek-perec.

Szegedi Fecsó szerelmi élete eddig sem volt botrányoktól mentes: Vasvári Vivien még tavaly előtt, nyáron vetett véget gyermeke édesapjával való kapcsolatának, ám a válófélben lévő felek között hatalmas vita robbant ki a pénz miatt. Nem sokkal később – bár még javában zajlott a válása – a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert luxusférj már a jövőjét tervezgette a nála 16 évvel fiatalabb szerelmével, Kiss Viviennel, akivel aztán szintén zátonyra futott a kapcsolata.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés


Beát tavaly ismerte meg, s úgy tűnt, a fiatal édesanya mellett végre rátalált az igaz szerelemre. Egy közös interjú során meséltek kapcsolatuk történetéről: Fecsó az Instagramon figyelt fel az Aranypart egykori játékosára, akinek sokáig udvarolt, mire a modell végre beadta a derekát. Aztán elkezdtek randevúzni, ám a koronavírus miatt nem volt túl sok lehetőségük erre, februárban azonban kettesben elutaztak Mexikóba. Bea ráadásul a karjára is tetováltatta szerelme nevét, emellett már közös gyermeken is gondolkodtak.

Forrás: Blikk