Gergely Róbert vágyik a szerelemre
2019-02-08  /  Szerző:   /   Szerelem Gergely Róbert a Story Magazinnak adott interjút, amelyben a két évvel ezelőtti válásáról is mesélt, illetve arra is kitért, hogy a korából fakadóan már nincs meg benne az a fajta bátorság, ami egy másik gyerek felneveléséhez szükséges. Ő egyszer már ezt végigcsinálta, és az, hogy nem szeretett volna úja apa lenni, odáig vezetett, hogy véget ért a házassága.„De a barátságunk örök életre szól. Timi nap mint nap megerősít abban, ha bármi történne velem, rá mindig számíthatok. Ha esetleg megbetegednék, ő mindig mellettem lesz, mindenben segít, támogat. És ez kölcsönös.”

Gergely nagy öröme, hogy fia, Simon hazarepült Angliából, így sokat tudnak együtt lenni.

„Évekig élt, tanult és dolgozott Londonban, ki akarta próbálni magát. Nagyon hiányzott, de hagytam, hadd járja a saját útját. Most együtt dolgozunk. A Gergely Theáter társulatnak van egy kis busza, Simon vállalta a sofőrkötést, a színészeket, zenészeket hozza-viszi vidékre és külföldre” – mesélte a színész, aki két hetet töltött a fiával kettesben, amikor Velencébe utaztak. Mint mondta, csodálatos élmény volt, még akkor is, ha egyszer-egyszer volt némi nézeteltérés, de ezt azzal magyarázza, hogy nagyon más a habitusuk. Míg ő folyamatosan pörög, a fia sokkal megfontoltabb.Gergely Robi arra is kitért, hogy fia mellett természetesen egy nő is hiányzik az életéből, bár az egyéjszakás kalandok nem érdeklik.

„Az én életemben most nincs nő, de ez nem azt jelenti, hogy aszkétává váltam” – mondta Robi, aki a válása óta találkozott hölgyekkel, de egyikőjüknek sem sikerült közelebb kerülnie a színészhez.

„Természetesen nem szeretnék agglegény maradni, nem akarom egyedül leélni az életemet, én is vágyom arra, hogy valaki mellett ébredhessek, de úgy látszik, ennek még nem jött el az ideje.”

Forrás: Blikk