Gelencsér Tímea vágyik a szerelemre
2020-11-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szépségkirálynőként, modellként, műsorvezetőként többször megmutatta már nőies oldalát Gelencsér Tímea (26), a Miss World Hungary 2016-os győztese azonban elárulta, a Dancing with the Starsban mégis a lágy mozdulatok okozzák számára a legnagyobb kihívást.

A fitnesz-sportoló táncpartnere, Hegyes Bertalan (26) azonban mindent elkövet, hogy megkönnyítse Timi dolgát, oldja a feszültségét, s talán nem is csoda, hogy a TV2 sikeres műsorának rajongói szerint összeillenek; sőt, már több közös internetes oldalt is indítottak nekik. Az Exatlon Hungaryban játékosként és riporterként is megfordult Tímea kiemelte, régen találkozott olyan úriemberrel, mint a táncpartnere.

– Ő egy majdnem kihalt férfitípushoz tartozik, hihetetlen, hogy mennyire udvarias és figyelmes. A múlt héten például az egyik próbán egy virágcsokorral jelent meg, mert előző nap gyakorlás közben estem egy nagyot, és Berci úgy gondolta, az ő hibája volt. Pedig nem így történt, egyszerűen megesik az ilyesmi, de attól még nagyon jólesett a virág – vallotta be a Blikknek Gelencsér.

A barna szépség nem tagadja, hogy az elmúlt hetekben megkedvelték egymást, pedig Tímea nehezen nyit mások felé.

– Olyan típus vagyok, akinek hosszú idő kell ahhoz, hogy megnyíljon valakinek. Talán hosszabb is, mint másoknak, így az első néhány hétben ez nem is nagyon sikerült. Ám ahogy egyre több időt töltöttünk együtt munkával, szépen lassan kialakult a bizalom, most már tényleg nemcsak a táncról, hanem a magánéleti dolgainkról, esetleg problémáinkról is beszélgetünk – árulta el a táncos műsor versenyzője, aki azonban sietett leszögezni, bármennyire is szeretnék a rajongók, nem jöttek össze Hegyes Bertalannal.

– Mély barátság van közöttünk, az elmúlt időszakban fontos ember lett számomra, de mint barát – mondta Tímea, aki elárulta, jólesik neki, hogy a rajongói szeretnék, ha szerelmes lenne. – Természetesen én is vágyom erre, ám ez azért nem olyan egyszerű. A szerelem nem úgy működik, hogy az ember csak csettint egyet és kész!

 

Se szeri, se száma azoknak az üzeneteknek, amelyeket Gelencsér Tímea kap nap mint nap a közösségi oldalán.

– A dicsérettől a bókokon át egészen az olyan levelekig, hogy lehet-e velem ismerkedni, mindenfélével megkeresnek – újságolta Timi. – Szerencsére csakis kedves üzeneteket és kommenteket kapok, ami nagyon jólesik.

Forrás: Blikk