Gáspár Laci elárulta, mitől olyan fantasztikus a kapcsolata a feleségével
2019-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hatalmas a szerelem Gáspár Laci és felesége, Niki között. Az X-Faktor mentora ideálisabb társat el sem tud képzelni a kedvesénél, akibe hét évvel ezelőtt szeretett bele. Azt mondja: attól működik jól a házasságuk, hogy nagyon odafigyelnek egymásra.

Gaspar Laci

– Tényleg nem változott a kapcsolatunk semmit, amit nagyon értékelek. Az első perctől kezdve komolyan gondoljuk, és hiszünk abban, hogy ez a szerelem Istentől való, erre mindennap kapunk bizonyítékot – mondta a Best magazinnak Gáspár Laci, aki minden szerdán randizik a feleségével.

Gaspar Laci

– A szerda szokott lenni a randinapunk, olyankor beülünk egy moziba vagy elmegyünk vacsorázni. Ha koncertezem, próbálom úgy alakítani, hogy a helyszínen töltsünk egy éjszakát. Szükség van rá, hogy megőrizzük a romantikát. Van olyan időszak, amikor úgy fellángol a szívem, hogy eszembe jut, milyen jó lenne még egy kislány, de ha komolyan belegondolok, tudom, hogy úgy kerek az életünk, ahogy most van – mondta az X-Faktor mentora.

Gaspar Laci

Forrás: Blikk