Gáspár Evelin az apja miatt nem szeretne esküvőt
2022-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gáspár Evelin már egyre több időt tölt vidéken, amióta összejött a párjával, Varga Attilával. A fiút Nyíregyházához köti a munkája, így Evelin is szinte már hazajár a városba, ugyanis az ottaniakkal könnyen megbarátkozott és jól érzi magát. A helyiek befogadták, és szeretve érzi magát. Bár a pár már jó néhány hónapja együtt van, egyelőre még nem került szóba az esküvő, amire meg is adta a választ a nagyobbik Gáspár lány.

"Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve, az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar. Nem az én nagy napom lenne. Attilával közös élményekre, utazásokra vágyunk. Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában, és a jelenlegi nehéz viszonyok között anyukaként sem" – fejtette ki és kiemelte:

"Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban"– tisztázta a gyermekvállalás kérdését is.

Evelin elmondása szerint Szabolcsban sem unatkozik, sokat kirándulnak a környéken, és bármerre megy, szeretet veszi körül. Nemcsak Attila családja és népes rokonsága, de az ott élők is kedvesek, figyelmesek. Amikor elmegy vásárolni, ismeretlenektől is pozitív visszajelzéseket kap. Felhozta példának, hogy egyik nap fogorvosnál járt, és nem engedték, hogy kifizesse a kezelési díjat, csak annyit kértek, hogy csinálhassanak egy közös fotót. Az apró figyelmességeken nagyon meg szokott hatódni, mert a saját szülővárosában sosem volt része tiszteletben, illetve megbecsülésben. A két család összeboronálására is kitért:

"A 28. születésnapom jó apropó volt arra, hogy a két család közelebb kerüljön. Szerintem jól sikerült az ebéd, és lesz még több közös családi program. Örülnék, ha a szüleim is meglátogatnának Nyíregyházán. Nagyon élhető város, biztos vagyok benne, hogy ők is jól éreznék magukat"– jegyezte meg a lány a Story magazinnak.