Szőcs Reni elárulta, milyen nemű lesz a születendő gyermeke
2022-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szőcs Reni, a TV2 Star Academy nyertese nemrég még azt sem tudta elhinni, hogy valaha anya lesz, ám rövidesena kezében tarthatja a babáját. Most megosztották a rajongókkal, milyen nemű lesz a születendő gyermekük, akinek már a nevét is tudják.

A csíkszeredai illetőségű Szőcs Renáta az előző héten jelentette be, hogy – szinte a csodával határos módon – gyermeket vár. A fiatal énekesnő azért lepődött meg ennyire azon, hogy természetes úton sikerült teherbe esnie, mert az orvosa szerint erre igencsak kevés volt az esély, ami az idő múlásával ráadásul egyre csökkent. A nehézségek után már a boldog babavárás pillanatait élik a szerelmével, Márkkal, aki szintén az erdélyi városból származik.

Az egyik emlékezetes esemény a jövőbeli szülők életében kétségkívül az a pillanat volt, amikor megtudják, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a családjukba. Reniék ennek a fontos pillanatnak meg is adták a módját:

„Már egy ideje megtudhattuk volna a születendő gyermekünk nemét, de úgy döntöttünk, ennél a pillanatnál mindkettőnk teljes családjának jelen kell lennie. Ezért megvártuk az utolsó adventi hétvégét, majd hazautaztunk Erdélybe. Huszonhatan gyűltünk össze, aztán egy kiadós ebéd után mindannyian kimentünk a kertbe, ahol végül meggyújtottuk a füstfáklyákat” – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

„Egészen addig, amíg fel nem szállt a hatalmas, rózsaszínű füstfelhő, csak a testvérem felesége tudta, hogy kislányunk lesz, hiszen a nemet meghatározó genetikai vizsgálat eredményét csak neki küldték el. Mondjuk én azért sejtettem, hogy lányunk lesz, de ez csak amolyan nagyon erős megérzés volt” – mesélte Renáta, aki az Instagram-oldalán is megosztott egy felvételt az örömteli pillanatról:

Az énekesnő szerint a név kiválasztása egy cseppet sem volt könnyű menet, nehezen egyeztek meg benne, de végül egy nagyon különleges lánynevet sikerült találniuk:

"Na, a név kérdése az nehéz szülés volt! Márkkal soha nem szoktunk vitázni, de miközben kerestük a kislányunk nevét, néhányszor összeszólalkoztunk. Ami nekem tetszett, az neki nem, és persze, fordítva, így egy egész napon át pörgettük az utóneveket, mire rátaláltunk a tökéletesre. Améliának fogják hívni…"