Fodor Zsókának hiányzik a szerelem érzése
2023-03-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár már régen volt, Fodor Zsóka tisztán emlékszik az első alkalomra, amikor szerelembe esett.

Fodor Zsóka mindössze 14 éves volt, amikor az iskolában megismerte első szerelmét, Dávid Kiss Ferencet. A kapcsolatuk sokáig plátói volt, később pedig évekre elsodródtak egymástól.

„1956. október 23-án Ferenc hazakísért Albertfalvára, majd kitört a forradalom. Utána három évig nem találkoztunk, ő ugyanis Székesfehérváron élt, és hazaköltözött. Később kiderült, hogy fogalma sem volt, nem emlékezett rá, merre sétáltunk haza. Talán a sors akarta így; egy véletlen folytán ismét közel kerültünk egymáshoz. Hatalmas szerelem volt a miénk, Ferenc igazi úriember módjára udvarolt. A testiség hosszú ideig szóba sem került közöttünk: évekbe telt, mire eljutottunk odáig, ahová manapság egy éjszaka alatt szokás. Mindkettőnknek az volt az első szexuális élménye. Vele vesztettem el a szüzességemet” – árulta el a színésznő.

A szerelmesek kapcsolatának azonban vége szakadt, miután főiskolára kezdtek járni: Ferenc ugyanis Pécsen, Zsóka pedig Budapesten tanult, ahol megismerte a következő szerelmét.

„Soha nem felejtem el: egy presszóban találkoztunk, ott mondtam meg Ferencnek, hogy beleszerettem egy másik férfiba. Megállapodtunk, hogy tíz év múlva ugyanitt találkozunk, és megbeszéljük, hogyan alakult az életünk. Tíz év elteltével valóban mindketten ott ültünk, ahol egykoron elváltunk, de már csak, mint barátok. Ferencnek, az első szerelmemnek köszönhetem, hogy a második szerelmem Pécs lett, de csak 77 évesen szántam rá magam, hogy lakást béreljek a városban” – mesélte Zsóka, hozzátéve: több szerelem és házasság után hiányzik neki az érzés, amit egy bimbódzó kapcsolat vált ki.

„Nagyon szerettem szerelmesnek lenni, és hiányzik az életemből az, hogy egy presszóban üljek egy olyan férfival, aki mellett remeg a kezem, amikor felemelem a csészémet; ezt az érzést sajnos már negyven éve nem éltem át. Persze, az én koromban a szerelem már sokkal inkább plátói, mint testi, de boldoggá tenne egy férfi barát, akivel moziba, kirándulni járhatok” – mondta.