Vajon mivel engeszteli ki feleségét Bodrogi Gyula?
2023-03-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bodrogi Gyula és párja, Angéla asszony már több mint 40 éve élnek boldog kapcsolatban, és bár nagy a harmónia köztük, olykor megesik, hogy egyikük hibát követ el. Így történt ez néhány héttel ezelőtt is, amikor a Kossuth-díjas színész elfelejtette a Valentin-napot, ezért majdnem elmaradt a köszöntés.

„Sok aprósággal szoktam meglepni őt hálából, szeretetből, viszont a Valentin-nappal majdnem pórul jártam! Azt hittem valamiért, hogy ezen a napon a nők lepik meg a férfiakat, így nem vettem ajándékot, és mire ráeszméltem, majdnem késő lett, de gyorsan szereztem egy szál virágot. A vén fejemmel ideje megtanulnom ezt: jövőre már felkészült leszek. De amint lesz egy kis időm, el is megyünk Angélával pihenni valahová, mert mindketten szeretünk utazni" – mesélte a nemzet színésze, aki a kora ellenére a munkájával sem hagy fel, jelenleg a Karinthy Színház színpadán játszik egy szerepet.

„Egy idős, visszavonult színészről szól a darab. Sok benne a párhuzam az életemmel, annak viszont örülök, hogy én nem vonultam vissza. A színműben egy ifjú kollégát mentorálok: a való életben is szeretek fiatalokkal játszani, nem tolakodom, de ha igény van rá, szívesen adok tanácsokat a pályakezdő titánoknak partneri szinten” – árulta el Bodrogi, aki rendszeres sétával és otthoni tornával tartja formában magát. A sok munka mellett azonban kevés ideje jut arra, hogy barátaival találkozzon.

„A jó idő beköszöntével a tervezett baráti bográcsozást is megejtjük, és én főzök majd. Ekkor lehet egy kis vörösbort is kortyolgatni, de a pálinkát már a fiatalabbakra hagyom. 2023-ra egészséget kívánok magamnak és mindenkinek, és azt, hogy fejezzék be ezt a borzalmas háborút. Szeretném, hogy az unokáim békében és a munkájukban kiteljesedve élhessenek” – mondta.