Fluor Tomi szerelmi életéről vallott
2021-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Fluor Tomi (33) gőzerővel dolgozik, az elmúlt időszakban hét új dalt is felvett, nem tétlenkedik. De vajon mi van a szerelmi életével? A zenész másfél év után tavaly nyáron szakított kedvesével, Emesével, azóta pedig nem kopogtatott ajtaján a nagy ő.

"Írnak most is lányok, vannak, akikkel beszélgetek, de nem ez a legalkalmasabb időszak egy új kapcsolatra. Alapvetően a spontán ismerkedésben hiszek, ami most nem lehetséges. Másrészt hol randizzak, ha még egy kávéra sem lehet most beülni? Nem mondom, volt, hogy találkoztam azóta lányokkal, sétáltunk a Margitszigeten, de hidegben az sem az igazi" – kezdte a Blikknek a zenész, aki elárulta, életében mindig hosszabb idő telt el két kapcsolat között.

"Nekem most nagyon jó egyedül, nem görcsölök a párkeresésen. Nehéz eset vagyok, szeretek egyedül lakni, eddig egyik barátnőmmel sem költöztem össze, és azt gondolom, egy nagy szerelemnek kell ahhoz jönnie, hogy ezen változtassak, ráadásul még nem érzem időszerűnek a családalapítást sem. Kell az én idő, és ebben el is lehet kényelmesedni. Ráadásul itthon írom a dalokat, zenélek, és nem szeretem, ha itt van olyankor valaki, ezt pedig egy együttélésnél elég nehéz megoldani" – tette hozzá.

 

Fluor nincs könnyű helyzetben, hiszen ismert zenészként rengeteg hölgyrajongója van, amit bizony nem mindenki kezel jól, féltékenység nélkül.

"Korábban a problémák abból adódtak, hogy amíg én koncerteztem, turnéztam, addig a másik nem tudta magát lefoglalni. Megértem, ha besokallnak a nők mellettem emiatt, évekkel ezelőtt volt egy olyan exem, aki amíg a színpadon álltam, a turnémenedzsert hívogatta, hogy hol vagyok, mit csinálok, mert biztos volt benne, hogy éppen csajozok, holott ez nem így volt" – árulta el Tomi, aki jelenleg is dolgozik, új dalokkal és klippel készül, a bezártságot pedig egészen jól viseli.

Hamarosan kijön a zenész új klipje, és bizony meglepődhetnek majd a rajongók, ugyanis a védjegyévé vált sapka nem lesz rajta.

"Másfél éve járok pszichológushoz, és megfejtette, hogy a sapka tulajdonképpen az elbújás jelképe. Már nem félek megmutatni magam, és többet elárulni arról, ki is vagyok valójában. Tíz éve nagyon sokat bántottak, és falakat húztam magam köré, de úgy tűnik, eljött az ideje, hogy leromboljam ezeket" – mondta Fluor.

Forrás: Blikk