Radics Gigi őszintén vallott a terhesség utáni depressziójáról
2021-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Radics Gigi a Hot! legújabb számában mesélt kislányáról, a mostani nehéz időszakról, és elárulta, hogyan ismerkedett meg szerelmével. Az énekesnő úgy érzi, szerelmes a párjába és a kislányukba, ám azt is elismeri, hogy vannak mélypontjai. Anyai teendői mellett az éneklésre és dalszerzésre is szakít időt. Legújabb dalával, amit a kislánya, Bella Szofia ihletett, bejutott A Dal című versenybe.

Az Egy vagy velem című dal Áronnal való szerelmének történetét meséli el. Mint mondta, a közösségi médiának köszönheti a szerelmét.

„Először egy ausztráliai turnén találkoztunk, amit Áron testvére szervezett a menedzseremmel együtt. Akkor már nagyon szimpatikus volt Áron, ám nekem még megvolt a Los Angeles-i barátom. Egy évvel később, amikor már egyedül voltam, lájkoltam egy fotóját a közösségi oldalán: egy szobor volt, amit azóta kiállítottak a Corvinnál” – meséli büszkén Gigi.

Majd a szobrász elhívta megnézni a műhelyébe az alkotást, átbeszélgették az egész estét, a többi pedig már történelem.

Gigi örül, hogy ilyen fiatalon lett anyuka, és azt is elárulta, hogy vannak még a gyermekvállalással kapcsolatos terveik. 

"Áron nagy álma, hogy három gyerekünk legyen, én az első után azt mondom, még egy kicsit várjunk"– meséli Gigi.

 

Számára nem a szülésélmény volt a legnehezebb, hanem mikor hazamentek a kórházból, akkor realizálódott benne, hogy mostantól teljes mértékben neki kell gondoskodnia az ő kisemberéről.

„Sokként ért! Sokan nem merik kimondani, hogy vannak nagyon nehéz napok: izgulsz nehogy félrenyeljen, de akár egy kúp beadása is óriási feladatnak számít. Ahogy teltek a hetek én is megerősödtem, egyre több önbizalmam lett anyaként. Viszont valószínűleg engem sem került el a terhesség utáni depresszió. Nem éreztem túl erősen, ez a kettős érzés a szeretet és az aggódás lehetett az, ami zajlott bennem, de ezen már szerencsésen túl vagyok” – meséli az énekesnő, akinek az anyukája rengeteget segít.

„Anyukám a segítségem, imádja az unokáját” – mondta.

Áron sokat dolgozik, viszont előfordult már, hogy kettesben maradtak a picivel. Egyedül a hisztitől szokott megijedni az újdonsült apuka, ilyenkor Gigivel együtt találják ki, mi lehet a probléma.

„Ugyanaz a dilis csaj vagyok, aki voltam, csak érettebb, figyelmesebb, és sok türelmet tanulok a gyerekemtől. Úgy érzem nem is jöhetett volna jobbkor a baba: most mikor minden megállt körülöttem. Bármennyire fontos a karrier és a színpad, az anyaságnál nincs fontosabb az életben” – mondta Gigi.

Forrás: Blikk