Feleségeik miatt balhézik Harry és Vilmos
2018-12-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Áll a bál a királyi családban: egyre messzebb sodródik egymástól Vilmos (36) és Harry herceg (34), amit sokan a feleségeik közti rossz viszony számlájára írnak. Nem elég, hogy Harry és az állapotos Meghan hercegné (37) kiköltözik a Kensington-palotából – amit a hamarosan bővülő családdal indokoltak –, most úgy tűnik, a pár a karácsonyt sem ünnepli együtt Vilmossal és Katalin hercegnével (36). A Daily Mail úgy értesült, hogy míg Harryék Erzsébet királynővel (92) és Fülöp herceggel (97) töltik az ünnepeket, addig Vilmos és felesége, Katalin hercegné húgával, Pippa Middletonnal (35) és annak családjával karácsonyozna.A kiszivárgott híresztelések miatt ismét megindultak a találgatások, hogy esetleg Katalin és Meghan viharos kapcsolata állhat a döntés hátterében. Tavaly karácsonykor ugyanis az esküvő előtt álló Meghan úgy érezte, nem fogadja őt szívesen a királyi család minden tagja. Károly herceg (70) ezért úgy kedveskedett neki, hogy meghívta őt Anmer Hallba, Vilmos és Katalin otthonába – ám belső információk szerint a találkozó borzalmasra sikeredett, ezért nem is tervezik megismételni azt idén karácsonykor.

– Meghan arra panaszkodott Harrynek, hogy Katalin leszidta őt – mesélte a bennfentes a Daily Mailnek. – Harry Meghan pártját fogta, Vilmos pedig Katalinét, aki akkoriban öt hónapos terhes volt a kis Lajossal, így nem hiányzott neki egy ilyen konfliktus.Harry herceg rendszeresen kiáll felesége mellett. Az újságíró Robert Jobson (54) legújabb könyvében arról ír, hogy a herceg egyszer a személyzet előtt is kijelentette: amit Meghan kér, azt meg is kapja.

A sussexi hercegnének szüksége is van a támogatásra, a legtöbb bennfentes ugyanis Meghan kiállhatatlan természetét kifogásolja. Már többször érkezett panasz, hogy az egykori hollywoodi színésznő lekezelően bánik a személyzettel, egyszer pedig még Katalint is megríkatta azzal, hogy esküvője előtt a kis Sarolta (3) koszorúslányruháját kritizálta.Legutóbb arról szóltak a pletykák, hogy Meghan hercegnének szó szerint büdös volt az esküvő: a szertartást a Szent György-kápolnában tartották idén májusban, de értesülések szerint Meghan olyan dohosnak tartotta a 15. századi épületet, hogy a vendégek érkezése előtt légfrissítőkkel fújta volna be a kápolnát – ezt természetesen a királyi család nem hagyta jóvá, így a menyasszony kénytelen volt áporodott szagban az oltár elé vonulni.Forrás: Blikk