Ezek 2024 legszuperebb hajszínei
2024-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ha te is szeretnél újítani, akkor ezt válaszd!

Egy fodrász elemezte az elmúlt évek hajszíneit, és elárulta, hogy 2024-ben 7 dominánsabb szín lesz. Ezeket nagyon szeretik a vendégek, hiszen ha kimennek az utcára, akkor divatosak, letisztultak, és tényleg, mindenkinek jól állnak!

Ezeket válaszd:

Színes árnyalatok: Extravagáns, élénk színek, mint például a kékes-zöldes, rózsaszínes, lila vagy akár szivárványos hajszínek, amik kifejezik az egyéniségét és merész megjelenést kölcsönöznek.

Balayage és ombre: Ez a két technika továbbra is népszerű maradhat, a természetes hajszínek fokozatos átmenetével vagy kontrasztosabb árnyalatokkal.

Aranyeső szőke: Egy olyan meleg, aranyeső-színű szőke árnyalat, ami fényt és melegséget kölcsönöz a hajnak.

Csokoládébarna: Egy meleg, gazdag barna színárnyalat, ami sokféle bőrtónushoz passzolhat és természetes hatást kölcsönöz.

Gyöngyházfény: Ez a szín egy fajta fényes, tónusokban változó árnyalat, ami reflektálja a fényt és egyedi csillogást ad a hajnak.

Rozsdavörös: Ez egy mély, gazdag vörös árnyalat, ami intenzív megjelenést kölcsönöz.

Hamu színárnyalatok: Hűvös árnyalatok, mint például a hamu-barna vagy hamu-szőke, amik finomabb megjelenést adnak.

Ezek az árnyalatok lehetnek az újabb trendek vagy továbbra is divatosak 2024-ben, de a hajszín divatja gyorsan változik. A stílusok és preferenciák régiónként, divatmárkánként és az egyéni stíluson is nagyban változhatnak. Mindig érdemes a friss trendekről érdeklődni egy hajszalonban vagy divatforrásokból.