Ez a 3 férfi csillagjegy minden nő álma!
2023-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Bak

Kétségkívül a legmegbízhatóbb csillagjegy. Ha ilyen férfi van az oldalán, szerencsésnek mondhatja magát, mert egy Bak férfi csak akkor érzi magát boldognak, ha tartja magát az értékrendhez, amelyben hisz, és mindig állja a szavát. Nem fél az elköteleződéstől sőt, éppen ez és a család ad értelmet az életének. Munkájában is szorgalmas és ambiciózus, ezért kollégái és barátai is nagyra tartják.

Rák

A Rák férfiaknak hatalmas felelősségérzetük van, őszinték, szeretetük nagyon erős és empatikus képességükről is híresek. Mindig kiállnak a saját igazukért – de szeretteiket is teljes vállszélességgel támogatják és védelmezik. Ha egy Rák férfi hibázik, azt beismeri és igyekszik kijavítani, ezért a kritikákra is figyel, mindig meghallgatja párját. És tudja, hogyan bátorítsa, ha az elveszti a magába vetett hitét.

Kos

A Kos férfi nagyon gyakorlatias, aki éppen ezért stabil és biztonságos életet tud teremteni a családjának. És ha úgy érzi, hogy a nő, aki mellette van, tényleg az igazi, akkor mindent megtesz azért, hogy a kapcsolat jól működjön. A hűség sem kérdés nála ebben az esetben, mert tudja jól: ha egy kapcsolatban a felek boldogok, akkor annak pozitív energiája az élet többi területén is kamatozik.