Csutit és párját esküvői ruhában kapták lencsevégre
2023-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csuti és kedvese, Bianka vőlegényként és menyasszonyként álltak modellt a kamerának.

Csuti lassan egy éve alkot egy párt új barátnőjével, a 26 éves Sudár Biankával, s a kapcsolatuk egyre gyorsabban mélyül el. Olyannyira, hogy nemrégiben össze is bútoroztak, sőt, a családjuk is bővült. Na, persze, még nem egy közös baba, hanem egy kiskutya érkezett hozzájuk, akit Fradikának neveztek el. Hiába a válás, az üzletember nem titkolja, hogy még mindig hisz az örökké tartó szerelemben, így nem veti el az esküvő gondolatát. Előző párja és annak új férje, Kulcsár Edina és G.w.M után ő is oltárhoz állna még egyszer, ha odáig jutna a barátnőjével a kapcsolatuk.

– Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, miért ne tennétek” – mondta korábban.

Lehetséges, hogy mindez hamarosan bekövetkezik? Bárhogyan is, a sármos apuka a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijába sokat sejtető videókat és képeket rakott ki, amelyeken esküvői ruhában láthatók a kedvesével. Bianka több menyasszonyi ruhát is felpróbált, amikkel teljesen levette a lábáról a szerelmét, aki alig jutott szóhoz, amikor meglátta a barna szépséget.

Ha létezik gyönyörű

– olvadt el a látványtól Csuti.

Bár elsőre úgy tűnhet, újabb szintet lépett a kapcsolatuk, hiszen vőlegényként és menyasszonyként pózoltak a kamerának, a felvételekből az is kiderült, hogy egyelőre csak egy esküvői fotózásról van szó. Ám ez nem jelenti azt, hogy a közeljövőben ne csak imitálják a dolgot, hanem ténylegesen is megtörténjen a ceremónia.