Elválik Jason Momoa és felesége
2022-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A hawaii-i szupersztár bejelentése sokkolta a rajongókat.

Jason Momoa az elmúlt években Hollywood egyik legfelkapottabb arcává vált, feleségével, Lisa Bonet-el közös házassága pedig milliók számára szolgált követendő példaként.

A páros tagjai még 2005-ben találtak egymásra és bár csak 2017-ben házasodtak össze, szerelmükre és harmonikus kapcsolatukra mindenki felkapta a fejét.

Momoa és Bonet főleg azzal mutatták meg rajongóiknak a köztük rejlő különleges kapcsolatot, hogy Lisa első férjével, Lenny Kravitzel is rendkívül szoros barátságot ápolt, aki annyira megkedvelte gyermeke édesanyjának új párját, hogy mostanra testvéreként tekint a színészre.

A sztárok 16 év együttlét és négy év házasságot követően végül egy közös nyilatkozatban jelentették be kapcsolatuk végét.

„Mindannyian éreztük a szorítást és a változásokat ezekben az átalakuló időkben... Egy forradalom bontakozik ki - ez alól pedig a mi családunk sem kivétel...

Megosztjuk veletek a családunkkal kapcsolatos híreket, többek között azt, hogy elválnak útjaink. Nem azért osztjuk meg ezt, mert úgy gondoljuk, hogy ez hírértékű, hanem azért, hogy méltósággal és őszinteséggel éljük tovább az életünket.

A köztünk lévő szeretet folytatódik, csak fejlődik és átalakul. Felszabadítjuk egymást, hogy azzá váljunk, akiknek lennünk kell...Odaadásunk rendíthetetlen ehhez a szent élethez és gyermekeinkhez”.

Forrás: Blikk.hu