Elválik férjétől Vasvári Vivien
2019-09-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Véget ért a szerelem, elválik férjétől Vasvári Vivien (28). A Feleségek luxuskivitelben sztárja fájdalmas döntést hozott: elhagyja kisfia édesapját, Szegedi Fecsót. Konfliktusaik voltak, amiket nem tudtak rendezni.

Vasvari Vivien

– Szeretném, ha mindenki tiszteletben tartaná a döntésemet, és nem faggatózna az okokról. Egy szakítás, válás mindig nehéz, jó lenne, ha minél kulturáltabban és diszkrétebben tudnánk ezt intézni – kezdte Vivien, aki négy évig alkotott egy párt Fecsóval. Az esküvőjük tavaly nyáron volt, nem sokkal azután, hogy életet adott közös gyermeküknek, Edwardnak.

Vasvari Vivien

Vivien és Fecsó sokáig nagyon boldogok voltak együtt, ám az utóbbi időben megromlott a kapcsolatuk, így külön útra lépnek.

– Kapcsolatunk alatt többször is voltunk mélyponton, de én mindig harcoltam. Esélyt adtam annak, hogy együtt tudjunk élni, de be kellett látnom, nem megy. Szeretnék boldog lenni, és ami a legfontosabb, azt szeretném, ha a gyermekeim, Ariana és Edward is boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben nőnének fel. Új életet akarok kezdeni a kicsikkel – mondta Vivien.

Vasvari Vivien

Az anyuka pár hónapja új esélyt adott Fecsónak, ám nem sikerült rendezniük a dolgaikat.

– A nyár elején is volt egy mélypont, amikor azt hittem, nincs tovább, mégis adtam még egy utolsó esélyt Fecsónak. Vártam, hogy megváltozzon, de nem sikerült. Már nem élünk együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani – folytatta Vivien. – A válási papírokat még nem adtuk be, de a napokban erre is sor kerül majd. Remélem, sikerül mindent békésen megoldanunk.

Vivien és Fecsó nemrégiben ünnepelték házassági évfordulójukat: egy hétre Horvátországba utaztak, ám nem oldódtak meg a problémák. Vivien előre tekint, nem kezd sárdobálásba.

– A gyerekek a legfontosabbak nekem, és hogy ők minél kevesebbet érezzenek abból, ami történik. Fecsóval mindig is összeköt minket csodás kisfiunk, Edward, de az útjaink elválnak – tette hozzá Vivien.

Vasvari Vivien

Forrás: Blikk