Első randi: hogyan taktikáznak a sztárok?
2016-10-05  /  Szerző:   /   Randi Az elsőre mindig emlékszünk...Azt mondják, a nőknél az első 3 percben eldől, szeretnének-e az adott férfival együtt lenni vagy sem.

A Fókusz stábja felkeresett három különböző, de hasonlóképpen szívtipró férfit, akik az első randijukról meséltek, pontosabban arról, szerintük mit szabad és mit nem a legelső találkozón.Majoros Péter alias Majka, 34 éves ózdi rapper, akinek a szexi címlaplány, Dundika a párja. Ő vacsorázni és filmet nézni hívta át magához Dundikát, és mint mondja, ennyi évesen már nem titok, ki mit akar a másiktól, azért az első randin mégse öt perc múlva kerüljön az ágyba az ember...

Vastag Csaba 31 éves, a 2010-es X-faktor és 2013-as Szombat Esti Láz győztese. Magánéletét titokzatosság övezi, amitől női rajongói csak még jobban megörülnek érte. Ő azt vallja, hogy a randevúkon bármi megtörténhet és nincs szabály.

A 25 éves Istenes Bence nagy nőcsábász hírében áll, és jelenleg foglalt, az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél a párja. "Ha én komolyan gondolom egy lánnyal, akkor semmiféleképpen sem csattan el az első csók az első randin" - mondja Bence, akinek első randija Adéllal egy lépcsőházban volt, az X-Faktor afterbulija után.

Ziman Zsuzsanna randevú és párkapcsolati szakértő pedig elárulta a tökéletes randi receptjét. A szakember szerint az a legjobb, ha a randi helyszínét a férfi dönti el. A beszélgetés során a férfiaknál kerülendő az anya-téma, a nőkénél pedig a túl sok kérdés, a túlzott kíváncsiság és faggatás.

(Forrás: RTL Klub)