Eljegyezték a TV2 csinos híradósát
2021-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az örömhírt, miszerint a TV2 híradójának műsorvezetőjét Görögországban, Mykonos szigetén jegyezte el szerelme, a Tények honlapján jelentették be.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitányi Judit (@vitanyijudit) által megosztott bejegyzés

Mint írják, a lánykérés nem volt teljesen zökkenőmentes: a műsorvezető párja szeptember 1- jén délelőtt megpróbálta felhívni Judit édesapját, akit nem ért el, csak Judit anyukájával tudott beszélni, neki viszont nem árulta el, hogy miért szeretne beszélni a családfővel. Így Judit édesanyja nagyon megrémült, hogy lányát érhette valami a nyaraláson. Az aggódó anyuka délután megnyugodhatott, amikor Judit párja elérte végre az édesapát, és megkérhette tőle a lánya kezét. Természetesen megkapta a lánykérésre az áldást és ugyan néhány órával később, mint tervezte fel is tehette élete szerelmének a nagy kérdést.

Vitányi maga is megosztott néhány fotót Insta-oldalán az emlékezetesre sikeredett vakációról, íme!

A TV2 Tények híradósa három éve alkot egy párt kedvesével, Péterrel, aki egy romantikus nyaraláson kérte meg a tévés kezét, amelyre persze Judit könnyek között igent is mondott.

- Nagyon különleges volt az egész görögországi út, mert minden olyan volt, ahogyan én szeretem. Petivel gyakran utazunk, és általában az aktív pihenést választjuk, de most a lazításé volt a főszerep. Utólag már ebből is sejthettem volna, hogy mire készül - mesélte a Blikknek boldogan a híradós.

- Tényleg minden csodálatos volt, a vőlegényem mindenre odafigyelt, folyton kérdezgetett, hogy jól érzem-e magam, tetszenek-e a programok, nagyon kitett magáért. Napfelkeltét és napnyugtát néztünk, bejártuk a szigetet, ennél szebb nem is lehetett volna az a négy nap.

Szeptember 1-jén a pár a vacsora után a tengerparta ment, ám Judit még akkor sem sejtett semmit.

- Kifeküdtünk a partra, Peti hozott két pohár bort, és a csillagos eget nézve beszélgettünk az élet nagy dolgairól, a kapcsolatunkról, arról, hogy az elmúlt három évben mennyi minden történt velünk, és hogy a szerelmünk minden nehézségen átsegített minket - elevenítette fel Judit.

- Ekkor felém fordult, hogy kérdezhet-e valamit. "Hozzám jössz feleségül?" Hirtelen fel sem fogtam, hogy mi történik, nem tudtam, hogy ez valóban a nagy kérdés-e, vagy csak a jövőre vonatkozik, de a következő pillanatban már ott térdelt előttem, én igent mondtam, és felhúzta az ujjamra a gyűrűt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitányi Judit (@vitanyijudit) által megosztott bejegyzés

Romantikus és klasszikus lánykérés volt egyben a tengerparti eljegyzés, ugyanis Péter a hagyományoknak megfelelően kikérte kedvesét.

- Még a lánykérés előtt a párom hívta édesapámat, hogy az engedélyét kérje, ám nem volt könnyű elérni aput. Többször is hívta, már anyun keresztül is kereste, végül pedig a vacsoránál apu visszahívta Petit, és nagyon boldog volt, hogy megkéri a kezem - mesélte nevetve a csinos híradós.

Judit a lelke mélyén vágyott rá, hogy feleség legyen, s bár már szóba került kettejük között az esküvő, sosem forszírozta a témát.

- Furcsán hangzik, de a lánykérés óta sokkal nagyobb biztonságban érzem magam és a kapcsolatunkat is. Petiben minden megvan, ami számomra fontos, és bár vannak még csiszolódási pontok, egy hullámhosszon vagyunk. Voltak mélypontok a kapcsolatunkban, de együtt mindent átvészeltük. Arról nem is beszélve, hogy mindig meg tud lepni, a gyűrűt is úgy hozta ki, hogy fogalmam sem volt róla. Utólag elárulta, hogy a bőrönd titkos zsebében csempészte ki, és bár gyönyörű darab, klasszikus, elegáns, sajnos egy picit nagy, így majd be kell belőle venni - árulta el a részleteket Judit, aki párjával együtt szeretne esküvőt, ám nem szeretnék elkapkodni a szervezést, így idén már nem állnak oltár elé.

Barátaik hozták össze őket:

- Peti előtt hosszú ideig voltam egyedül, és az is megfordult a fejemben, hogy nem leszek már soha szerelmes. Egy barátnőm mutatott be a vőlegényemnek, mert azt gondolta, hogy összeillenénk. Én ezt akkor nem tartottam jó ötletnek, erőltetettnek tűnt az egész, de utólag tudom, hogy ennek így kellett történnie - mondta a TV2 híradósa.

Forrás: Blikk