Együtt babázott Szabó Erika és Lékai-Kiss Ramóna
2024-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lékai-Kiss Ramóna babalátogatóba ment Szabó Erikához, akivel korábban a Barátok köztben játszottak.

Szabó Erika és férje régóta vágytak már közös gyermekre, így először alig akarták elhinni, hogy a színésznő kisbabát vár, azaz valóra válik az álmuk. A kisfiuk, Nolen tavaly októberben született meg, a 39 éves színésznő pedig így áradozott az anyaságról korábban:

„Nolen nem jött könnyen, úgyhogy nem tagadom, voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, lehetetlen, hogy édesanyává váljak. Végül két évig tartó várakozás után megtörtént a csoda, kiderült, hogy várandós vagyok” – mesélte a Barátok közt egykori sztárja, megjegyezve, hogy a baba neme egyáltalán nem számított nekik, ám ő végig azt érezte, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Erikát a népszerű napi sorozatban, a Barátok köztben ismerhette meg egy ország, akárcsak Lékai-Kiss Ramónát. Előbbi Tilda szerepét játszotta, utóbbi Zsófi karakterét alakította. Hiába telt el jó néhány év, a való életben is jóban maradt a két színésznő, így Rami babanézőbe ment a barátnőjéhez, ahol tündéri fotókat lőttek Nolennel, akit először mutatott meg az édesanya. 

Babalátogatós barátnőzés

– írták a posztban.