Egy igazi zsaru Lana del Rey új pasija
2019-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Tényleg egészen hihetetlen, de igenis vannak sztárok, akikért ugyan a fél világ rajong, de ennek ellenére megpróbálnak a hétköznapokon teljesen átlagos emberekhez illő életet élni. Nem járkálnak olyan cuccokban, amikről üvölt, hogy iszonyatosan drágák, nem csak olyan helyeken bukkannak fel, ahová csak szuperexkluzív vendégek tehetik be a lábukat.

Lana del Rey pontosan ilyen sztár, aki mellett simán elmennél az utcán, mert annyira nem csinál ügyet belőle, hogy ő Lana del Rey az énekesnő. Nem posztolja tele a közösségi médiát, és az is biztos, hogy nem az ő magánéletével vannak tele a pletykalapok. Ennek ellenére persze mindenki nagyon kíváncsi, hogy van-e barátja, és ha igen kicsoda.

Nos, a hétvégén egy teljesen nyilvános helyen a New York-i Central Parkban kapták lencsevégre a napsütésben egy ősz férfi oldalán sütkérező sztárt. Nem sokáig kellett várni, hogy a rejtélyesnek tűnő úriemberről kiderüljön egy s más, hiszen egyáltalán nem ismeretlen, az amerikai médiában legalábbis biztosan nem.

Lana Del Rey

A férfi ugyanis nem más, mint Sean “Sticks” Larkin, aki egy rendőrségi reality népszerű szereplője, és aki értelemszerűen a való életben is nyomozó. A képek alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy ez egy randi volt, vagy csak baráti találkozó. A Just Jared magazin az énekesnőt ismerő forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy romantikus kapcsolat szövődik a sztárzsaru és Lana del Rey között.

Forrás: Glamour.hu