Dúl a szerelem Szabó Ádám és új kedvese között
2022-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Ádám arcáról mostanság le se lehet vakarni a mosolyt, ugyanis a felhők felett jár három méterrel, mióta megismerte új kedvesét. Az énekes jóval gyorsabb tempóban halad, mint a régebbi kapcsolatainál, de nagyon élvezi ezt a sebességet és az együtt lakást Jenniferrel. Most ismét egy romantikus képpel jelentkezett be a követőihez.

Szabó Ádám néhány hete tudatta a nagyvilággal az örömhírt, hogy újra rátalált a szerelem. Legutóbbi párjával, Bernivel csak pár hónapja szakítottak, ám nem sokra rá betoppant az életébe Jennifer, aki állítása szerint külsőleg-belsőleg is az ideálja. Az énekes már a kapcsolatuk elején összeköltözött a lánnyal – ráadásul a szülei otthonában –, emellett nyaralni is voltak közösen.

„Most azt érzem, mellette megállapodnék. Ő az első nő, akit bármikor feleségül vennék. Mivel eddig is sebesen haladtunk előre, bármi elképzelhető a jövőben. Viszont azt tiszteletben tartom, hogy mindent akkor csinálunk, amikor neki is jó, hiszen mégiscsak nemrégiben ért véget a házassága” – áradozott Jenniferről a harmonikás.

Lehetséges, hogy a szőke szépség az igazi? Egy biztos, Ádám odavan érte, ami jól látszik a legutóbbi Instagram-bejegyzéseiből is. Ezúttal egy újabb közös, romantikus képen mutatkozott: a fotón az ágyban fekszenek, miközben a zenész átkarolja a lányt.