Voksán Virág háttérbe szorította a DJ-zést és már csak a családjának él
2022-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Két gyermekkel, a párjával és öt kutyával él Voksán Virág, így akad tennivaló bőven. A csinos anyuka azt monda, most már háttérbe szorította a DJ-zést és inkább a családjának él.

Voksán Virág nemrég az RTL Reggeli vendége volt, ahol mesélt többek között gyermekeiről, kutyusairól, és arról is, hogyan spórolnak a jelenlegi helyzetben.

„Nem szakad rólunk a víz otthon, mint tavaly, de azért a kényelmet nem vesszük el magunktól” – mesélte a kétgyermekes anyuka, aki elárulta azt is, hogy már most nagyon készülnek a karácsonyra, így teljesen fel is díszítették az otthonukat.

Amióta anya lett Virág, a DJ-zést is háttérbe szorította, elmondása szerint a heti három-négy bulit ma már nem bírná.

"Mindig az éles váltások híve voltam, még nyáron felléptem párszor, de most, a téli időszakban egyáltalán nem. Csak nyaranta fogok zenélni, ez ilyen szezonális dolog lesz nálam ezentúl. Ha az ember életében megjelennek a gyerekek, akkor már nem a zene az első"– hangsúlyozta a Reggeliben, majd hozzátette:

"Hogy hosszú távon mi lesz a DJ-karrieremmel, azt még nem tudom, mindenesetre úgy gondolom, egy nőnél idősen furán nézhet ki, hogy az éjszakában a DJ-pultnál nyomja, más, mint egy pasinál."