Istenes Bence nehezen viselte Csobot Adél és táncpartnere simulós táncait
2022-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csobot Adél végig fantasztikusan teljesített a Dancing with the Stars harmadik évadában. Na de hogyan élte meg az intim helyzeteket, a szenvedélyes koreográfiákat és az érzelmes táncokat a párja, Istenes Bence, aki a háttérből próbálta támogatni az énekesnőt? Most kimondta, milyen érzések kavarogtak benne a műsor ideje alatt.

Istenes Bence az elsők között gratulálhatott szerelmének, Csobot Adélnak a Dancing with the Stars-beli győzelme után, hiszen elkísérte őt a stúdióba, hogy a színfalak mögül drukkolhasson neki. A műsor után egy nappal is arról áradozott, milyen csodálatos és tehetséges nő a párja, azonban a versenynek volt néhány hátulütője is, amelyekről most őszintén vallott az IstenEst podcastjében. Elmondása szerint nem akart a műsor közben erről beszélni, mert nem szerette volna, hogy ez befolyásolja Adélt és a hangulatát, de kijelentette: voltak nagyon nehéz percei.

"Szerintem tíz emberből minimum nyolc így van ezzel, hogy azért nem jó nézni, hogy a párod egy ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc talán az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt négy hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban voltak" - jegyezte meg az édesapa, azután arra is kitért, hogy az elmúlt időszakban mindenki azt kérdezgette tőle, hogy viseli ezt.

"Adél nyilván zseniálisan táncol, de azért megélni ezt az intimitást… Ráadásul nagyon sokan, szakmabeliek is mondták, hogy "figyi, mi ezt azért nem vállaljuk el, mert a mi kapcsolatunkba ez nem fér bele, mert ez olyan feszkót és fájdalmat okozna a páromnak, hogy én ezt nem tudom elvállalni" Tehát szerintem ez egy olyan dolog, ami sok párkapcsolatban felmerül" - mondta el az érzéseit a műsorvezető, aki könnyen féltékeny lett Hegyes Bercire.

"Rossz volt nézni. Érdekes érzés is volt, hogy igazából szurkolsz neki, látod, hogy mennyire ügyes, látod, hogy mennyire tehetséges, akarod támogatni, de közben ott van egy másik érzés, hogy "basszus, miért simogatja ennyire? Miért ennyire szenvedélyes ez a tánc? Miért kell ennyire közel lenni? Miért kell ennyire megélni?" És jönnek utána még a képek, amiket posztolgatnak, és így nézem: már csak 7 hét, még hat…" - fejtette ki a gondolatmenetét.